Hogyan tudnám elfogadni hogy nincs semmi se a halál után?
Én megtudom, hogy tévedtem és mégis van élet a halál után.
Ám az a sok ember, aki hiszi a halál utáni életet, soha nem tudja meg, ha nincs!
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy semmi sincs a halál után. Ez csak egy lehetőség. Amíg nincs bizonyítva, hogy nincs túlvilág, lehet hinni benne. Persze, mindig a legrosszabbra kell számítani.
Ha a halállal mindennek vége, ennek hatására legalább jobban megbecsüljük az életet és jobban vigyázunk rá-remélhetőleg.
Nem érdekel a tudomány, én TUDOM, hogy már éltem legalább 1x és talán még fogok is élni, míg van tanulnivalóm.
Te meg csak sírdogálj!
"Lószart bizonyította. Nem is az a feladata. De tőlem azért fogadd el ezt a téveszmét, nem érdekel, sírdogálj."
Mi ez a hiszti? Mire fel? Tény, hogy nincs semmi a halál után. Minden egyes biológiai funkciónak megvan a magyarázata, mit kéne még ezenkívül bebizonyítani? Hogy miben hiszel ebből a szempontból lényegtelen! A vallások pontosan ezért lázadnak a tudomány ellen. Mintha valami rosszat tenne azzal az ember, hogy kiáll az ilyen dogmák ellen. Kb. Olyan ez, mint mikor a népeket a lapos Földdel butították. Nehogy már azok legyenek a hibásak, akik teljes egészében akarják látni a világot, nem pedig holmi tündér mesével állatssák magukat, hogy könnyebb legyen szembenézni az általuknak vált "valósággal".
Teljesen igazad van.
Én regeteget olvastam,kutattam ebben a témában.Sok olyan történetet olvastam hogy gyerekek emlékeztek előző életeikre , a túlvilágra.Aztán mindről kiderült hogy csalás volt a háttérben.De nem adtam fel.Nem sokkal később jöttek az újabb csalódások: eleinte azt hittem hogy igazak de aztán rájöttem hogy hazugság azok a cikkek amik tudományosnak látszódtak és a túlvilági életet bizonyították.Az összes kamu volt és a tudomány egyátalán nem állított ilyeneket csak annak akarták beállítani mintha a tudomány akarná bizonyítani a halál utáni létet.Az összes ilyen cikk hazugság volt.Szintén hazugság volt a megtörtént alapú szellemes filmek.
Aztán a tudomány bizonyított:
A lényeg hogy én nem akarom mesékkel hitegetni magam,az igazságot akarom tudni,bármennyire is szeretném hogy lenne valami a halál után.De ha egyszerűen nincs?
Amugy vele is vitatkozhattok:
16 ne hisztizz Ányuska - NEM bizonyította.
Nem is az a dolga. Pont.
17 nlcafé ? Kiskegyed? van lejjebb is, Ányuska?
18 egyébként semmi közöd soha nem lesz az igazsághoz, ha így állsz hozzá, lebetonozva magad néhány újságcikkben
Az igazságot egész életen át keressük - ez a megismerés célja. Lehet leállni, megkövesült tudattal és sírdogálni, hogy nem az van, amit szeretnék, de ez nem valami szellemi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!