Hogy tudtátok elfogadni azt, hogy egyszer meg kell halni? Többi lent.
Sziasztok!
Amikor Édesapám meghalt még csak 9 éves voltam. Akkor szembesültem az elmúllás tudatával. Azóta depressziós vagyok,lelkileg nehezen viselek mindent. Félek,hogy mikor fogok én is meghalni,félek,hogy mennyire fog fájni. Fáj a tudat,hogy utánna lehet nem látom soha többé a szeretteimet, a férjem és stb.
Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Hisztek abban,hogy utánna van valami?
29L
Egyáltalán nem félek a haláltól, és tudom hogy meg fogok halni, és szerintem ez egyáltalán nem fog fájni. Inkább megkönnyebbülésnek gondolnám. Na most ezt nem akarom jobban kifejteni.
Jobban félek attól, hogy illetve nem félek, csak idegesít, hogy nem sikerül úgy alakítani az életemet a halálomig úgy, ahogy szeretném.
És igen, szerintem valami lesz utána... Kíváncsian várom! ;-)
Nem foglalkozok vele, nem érdekel, egyszer mind meghalunk.
"Nem töprengek azon, mi lesz, ha meghalok, és hogyan fognak emlékezni rám. Ez már az ő dolguk lesz, a többieké. Ha már meghaltam, ugyan kit érdekel? Engem nem." /Freddie Mercury/
Én is #3-as nézetét vallom. Most itt vagyok, tehát a világegyetem rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy én élhetek. Ez a tulajdonság nem fog a testem elhasználódásával megszűnni. Valahol és valamikor továbbra is létezni fogok valamilyen organizmusként.
27F
Szerintem van élet a halál után is. És ott is találkozunk a szeretteinkkel.
Szerintem azon felesleges parázni, hogy meg fogsz halni, mert ez egész biztos bekövetkezik. Félelemben élni értelmetlen, átvitt értelemben így nem is élsz igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!