Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van valaki aki 100%-ig hisz a...

Van valaki aki 100%-ig hisz a reinkarnációba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szeretnék benne hinni!

De sajnos ha meghalsz, akkor az agy leáll és véget érsz!

egyre tobben vagyunk a világban

kezdetben mikor kevesebben voltunk, akkor még nem volt ennyi 'lélek' vagyis mindig újak születnek!

Tehát szerintem nem létezik! Én sajnos a tudomány felé hajlok.. az a bizonyított! Ezeket az Istenes meg lélekvándorlásos baromságokat valaki egyszer kitalálta és terjedt mint a gomba...

2011. márc. 9. 23:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Valóban "születnek " mindig új lelkek. Elisabeth Claret Prophet könyve (Társlelkek és ikerlángok, de lehet, hogy Lélektársak és ikerlángok, most nem tudom kapásból, kicsi rózsaszínfedelű) elmagyarázza hogyan. Tehát egyre többlélek van. A lelkeknek fejlődni kell, ezért kerülnek mindig újabb és újabb testbe. Végül el kell jutni a tökéletességhez, azaz vissza Istenhez. Szepes Mária és Nemere István közös könyve, AZ ÉLET ÖRÖK, is elmagyarázza, és alátámasztja. Azért nem látja sok ember bizonyítottnak, mert nem olvasnak ilyen könyveket, nem is ogndolkodnak rajta. Bezárnak minden ajtót, akkor hogy menjen be a tudás? Leonardo da Vinci élete is jó példa. Rudolf Steiner: Élet a halál és az újraszületés között c. könyve is jól megmondja. Vagy Balogh Béla: A VÉGSŐ VALÓSÁG. És még sok más, csak keresni kell.
2011. márc. 10. 08:59
 23/24 anonim válasza:

Én mondjuk elkébzelhetetlen tartanám ha nem létezne ,mert nem akarok meghalni csak ugy. Ujra akarok éledni majd.

Én 100%-ig hiszek benne.

2011. aug. 10. 14:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Hiszek benne ! Szerintem kell ,hogy legyen valami a halál után és kellett ,hogy legyen valami az életünk előtt ...

Lélek = Élek

2014. máj. 27. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!