sokszor kiáltottak már farkast, de ez most igazi.
Dec. 21-22.
nem tudom de nem érek rá akkor
nagyon elfoglalt leszek
de a világvége afterpartyn tiszteletemet teszem:D
"sokszor kiáltottak már farkast, de ez most igazi."
Lehet, de mostmár nem hisszük el.
:-D Pedro
Elvileg december 21.-én a téli napfordulókor.
Itt van egy kis információ arról, hogy mire is alapozták ezt a világvége elméletet, ami igazából csak egy változásról, fordulópontról szól, nem tudni, hogy valóban világvége lesz-e.
"A maja naptár szerint 2012. december 12-én egy jelentős időszak fog lezárulni. Ehhez sokan több csillagászati együttállást is kötnek, amelyek mind idén fognak bekövetezni. Az egyik ilyen jelenség 25800 évente szokott ismétlődni, ami nem más, mint amikor a Nap, egy téli napforduló alkalmával egy vonalba kerül a galaxis közepével. Ez idén - 2012. december 21-én fog bekövetkezni. Ekkor a Nap ugyanazon a ponton fog felkelni, ahol a galaxis fényes középpontja helyezkedik el. Sokakat ez a ritka együttállás önmagában is megrémít. A régészeti leletek szerint a maják tudatában voltak ennek az együttállásnak és nagy fontosságot tulajdonítottak neki. A ciklusok végére változásként, egyfajta megújulásként tekintettek."
"lehetetlen hogy egy több ezer évvel ezelőtt élt népcsoport megjósolja"
Engem az érdekelne, hogyan lehetséges, hogy a Maják ilyen számottevő csillagászati ismeretek birtokában voltak.
Egyébként nem tudom mi lesz, de nem gondolok semmi olyanra, hogy elpusztul az egész Föld egy nap leforgása alatt, tehát semmi olyasmire, ami gigantikus pánikot okoz.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!