2/13 A kérdező kommentje:
-.-
2011. dec. 21. 23:37
3/13 anonim válasza:
Úristen, úristen, most mi lesz, mit tegyünk? Jajj, hova sz@rjak, most mit tegyek?!?!?!!négynégynégy
4/13 Shai-Hulud válasza:
Ha az alcímet is elolvastad, már tudod is a választ!
Pedro
5/13 anonim válasza:
Mond, elolvstad egyatalan a cikket, amit belinkeltel? Pont arrol szol, hogy miert nem lesz vilagvege.
6/13 anonim válasza:
Elmondom neked hogy az egyik válaszolónak igaza van abban hogy ebbe leírták hogy miért nem lesz világvége és még sorolhatnám. Tehát nem lesz vége a világnak. Máshol is olvastam hasonlót ott pedig azt írták hogy lesz valami amit úgy neveznek hogy "világvége" De tényleges világvége nem lesz.
7/13 anonim válasza:
"lesz valami amit úgy neveznek hogy "világvége""
Ha mondjuk vilagvegenek nevezuk, hogy elmegyek a vecere sz@rni, akkor igen, lesz vilagvege... ekkora baromsagot. Nem ertem, hogy irastudo emberrek hogy kajalhatnak be ekkora hulyesegeket.
8/13 anonim válasza:
Privátban adok számlaszámot ahova azok vagyonát várom akik szerint világvége lesz hisz nekik úgysincs rá szükségük.
9/13 anonim válasza:
Nem, Amerikában, meg pár helyen.
10/13 anonim válasza:
Attól, hogy vége lesz a naptárban egy ciklusnak, attól az nem jelenti azt, hogy világvége lesz. Nemsokára nálunk is vége lesz egy ciklusnak (a 2011. évnek), és mégsem lesz világvége, hanem elkezdődik egy új ciklus, a 2012. év. Valahogy így működhet szerintem a maja naptár is, csak ők sokkal nagyobb ciklusokban gondolkodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!