Van valaki aki 100%-ig hisz a reinkarnációba?
értelmetlen lenne a létezés, ha nem lenne a reinkarnáció valóság. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
100%ig hiszek a reinkarnációba. Sőtt, pont most olvastam egy nagyon érdekes könyvet a témával kapcsolatban. eddig nem hittem benne ennyire, de a könyv nagyon erős alapokon van. Csak ajánlani tudom, ráadásul a könyvből nagyon sok érdekességet is megtudhatsz.
Steve Rother - Életfeladatok életminták
Igen, hiszek benne.
Az ember egyetlen élet ritkán talál rá és érti meg az igazi szeretetet :)
én mér az előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban:D
vagyis igen 100%-ig hiszek benne hogy van egy lelkünk ami tanul folyamatosan, hogy egyesüljön a forrással de hogy utána mi lesz azt nem tudom:D
Én meglepődtem,amikor a válaszokat olvastam,hogy ennyien hisznek benne,mert ezt általában elutasítják,főleg a különböző felekezetek nem veszik jó néven (gondolok itt a katolikusokra például,akiknél "tabu" téma..)
Igazából aki úgy gondolkodik erről,hogy 50.001%-ban hisz benne...ez hülyeség akár van,akár nincs ,akkor a személy azt hiszi ,hogy félig-meddig hisz benne,tehát az egyenlő a semmilyen állásponttal.Én hiszek benne,és most csak egy evangéliumi részre térnék ki,a Jn 3,...-ra.Ez egy közkedvelt példa mind igazolásra,mind cáfolásra.Akik cáfolják azok azért cáfolják,mert az újjászületést a lélek újjászületésének értik (Lélekkeresztség) ami igaz is,viszont Jézus Nikodémussal ezen már túl van,Ő arról beszél,hogy aki öreg,az is visszatérhet az anyaméhbe,hogy ebben az újjászületésben részesüljön (ha eddig nem ment,akkor majd a következő életedben),ami FELTÉTLENÜL szükséges az üdvözüléshez.Jn 3,8 magáért beszél..."A szél ott fúj ahol akar,...nem tudod honnan jön és hova megy"
Jn 3,13...-ugyancsak érdekes...És végül Jn 3,18 it arról beszél,hogy aki elfogadja Jézust megváltójaként az nem esik ítélet alá,tehát ugyan nem részesült még lélekkeresztségben (újjászületésben/nem jött rá a boldogság titkára) ,de elfogadta Jézust megváltójaként,így Isten szeretetéből (Jn 3,15-Hogy aki hisz benne,az el ne vesszen,hanem örökké éljen) mindig ad esélyt LEGALÁBB a lehetőséget felkínálja.Én így gondolom.Na most aki még ezt a lehetőséget is elutasítja, az lényegében már a pokolban van,mert azt ő csinálja magának...Nekem a józan eszem és az amit tanultam Istenről+ tapasztalat során mondhatom,hogy halál után Isten NEM küld minket pokolba, mert Ő nem büntet.Mi büntetjük saját magunkat.A REINKARNÁCIÓ NEM SPIRITISZTA VESSZŐPARIPA,ÉS NEM A LÉT CÉLJA,HANEM ESZKÖZ,AMELY A CÉLBA SEGÍT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!