Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon félek a...

Mit tegyek? Nagyon félek a szellemektől.

Figyelt kérdés
Egyszerűen szorongok már.. Nem merek sötétben lenni. Nem merek egyedül lenni a házban. Amikor tükörbe nézek, akkor attól félek hogy valami szellem jelenik meg ott. Egyszerűen nagyon félek.

2018. szept. 24. 12:13
1 2 3
 11/26 Tislerics Máté ***** válasza:
39%
Kitalált dolgok ellen nem lehet mit tenni, de a szorongásod elmulasztható a megfelelő kezelés hatására!
2018. szept. 24. 14:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Küldjek videókat hogy léteznek szellemek? Egy csomó ilyen esetről hallani Amerikában, a híradóban is benne volt.
2018. szept. 24. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező.

AMikor egy pesti régi lakásban éltem, csupa régi bútorok közt, én is ezt a hülye amcsi műsort néztem.

És egyszerűen megőrültem a rettegéstől, egyszer a nevemet is hallottam... Pedig egyedül voltam otthon.

SZóval tutira biztos voltam benne, hogy szellemek vannak a lakásban. Mindig minden helységben égett a villany... És úgy is féltem.

Most kb 10 évvel később, a saját családi házunkban, már rég nem foglalkozok ilyen hülye műsorokkal. A gyerek miatt sokat jártam a sötét lakásban, soha semmi félelem nem volt még bennem.

Egyedül is elvagyok a sötét házban.

Szóval nem kell videó, mind manipulált. És az emberi agy durva dolgokra képes. Kezdj el pozitívan élni, és nem foglalkozni szellemekkel. Mert bizony nincsenek. Csak a te képzeleted szüleménye mind.

2018. szept. 24. 14:47
 14/26 Tislerics Máté ***** válasza:
44%

,,Küldjek videókat hogy léteznek szellemek? Egy csomó ilyen esetről hallani Amerikában, a híradóban is benne volt."

A világ legnagyobb felfedezése lenne, ha bebizonyosodna, hogy léteznek szellemek. Egy minden kétséget kizáró videó már rég a világ leghíresebb videója lenne. Szóval nem kéne megmutatnod....

Bárki hihet bármiben. De a logikus lépés a te esetedben az, hogy megnyugszol, megpróbálsz szembenézni a félelmeiddel, és ha kudarcot vallasz akkor elmész dokihoz. Ennyi...

Ne lepődj meg azon, hogy nem hisznek neked. Amit állítasz az irreális és nonszensz!

2018. szept. 24. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Küldhetsz videókat, de ha gondolod készítek is HD minőségben.
2018. szept. 24. 15:36
 16/26 Evelin1217 válasza:
81%

Szia!

Én nem feltétlen hiszek a szellemekben, de hasonlóképpen én is rettegek. Van olyan, hogy nem félek semmitől, máskor egy szekrényre sem merek ránézni.

Szerintem ez nem "orvosi eset", nem kell ezzel pszichológushoz menni, tudnád, hogy mennyi ember van ezzel így... csak épp nem mindenki vállalja fel.

A tükör nekem is nagy félelmem volt (néha még most az), és a családom elkönyvelt piperkőcnek, mert hogy "állandóan nézegetem magamat a tükörben". Igen ám, csak hogy én nem azért nézem magam annyit, mint egy átlagos ember. Hanem, nem is tudom. Félek, hogy ha én felemelem a kezemet, a tükörképem nem. Vagy, hogy ha elmosolyodom, a tükörképem nem.

Biztos kapok sok-sok "menj elmegyógyintézetbe" válaszokat, de én tudom, hogy nem kell. Vannak ilyen emberek, akik igenis így élnek.

Tudod, mit tegyél? Én elkezdtem írni. Könyveket írok. Néha verseket, vagy csak novellát, de az álmom, hogy egyszer eljutok a regény fokozatra. Írd le a gondolataidat, félelmeidet, elképzeléseidet, és hidd el, jobb lesz! Tapasztalat!

2018. szept. 24. 16:03
 17/26 A kérdező kommentje:

Végre egy normális válaszoló. ☺

2018. szept. 24. 16:06
 18/26 Evelin1217 válasza:
76%

Köszi :)

Tudom, milyen érzés, amikor el szeretnéd mondani, és nem hisznek neked, kiröhögnek, vagy dokihoz akarnak küldeni. Szerintem ez a legrosszabb. Ha valakinek nincs mondanivalója, ne írjon választ.

Szerintem kezdd el, amit javasoltam, amint lesz időd! Hasznos, és hóborttá, szenvedéllyé válhat! (Soha senki nem érti, mit chatelek állandóan a laptopomon, de még nem mondtam, hogy miket írok. Ha majd egyszer regény lesz, büszkék lesznek rám, és hisznek majd nekem.)

Sok sikert! :)

2018. szept. 24. 16:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Átérzem... sajnos én is ilyen túlagyalós vagyok ezért én nem nézek se szellemes, se horror filmeket. Még a leggagyibb horror után is úgy félek este a szobám legsötétebb sarkától, mintha portál lenne ott a pokolhoz. Pedig 1 nyamvad pókon kívül sosem mászott ki onnan semmi! De az agyam mégis úgy monitorozza mintha egy sátán horda indítana elő belőle inváziót.

A legegyszerűbb az nekünk befolyásolható elméknek, ha nem nézünk ilyen tartamakat és nem olvasunk. A mi fantáziánk túl élénk.

Mióta hanyagolom a misztikumokat azóta a szellemek is békén hagynak.

2018. szept. 24. 16:57
 20/26 anonim ***** válasza:
27%

„#16

Végre egy normális válaszoló. ☺”

Nem, ő egy őrült, hozzád hasonló

2018. szept. 24. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!