Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nagyon félek a...

Mit tegyek, ha nagyon félek a szellemektől?

Figyelt kérdés
Leginkább Bloody Mary és a Samara Morgan-től félek nagyon. Egyszer éjszaka lett, és nem mertem bekapcsolni a tvmet. Csak kivettem a királypitonom, és vele aludtam... Annyira féltem.

2018. jan. 31. 21:43
 1/6 anonim válasza:
Figyelj! Gondolj arra, hogyha vannak is szellemek, és véletlenül pont a te szobádban laknának, ha bántani akartak volna, már rég megtehették volna. De nem tették. Én személy szerint nem hiszek bennük. Esetleg, ha nagyon nem segít ez sem, akkor szerezz be egy éjjeli fényt, és aludj azzal. :)
2018. jan. 31. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Komoly arc vagy, a szellemektől félsz, amik nincsenek, de egy kígyóval alszol.
2018. jan. 31. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert az én kígyom aranyos képzeld el!
2018. febr. 1. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A kiralypitonok tenyleg aranyosak :D amugy bennem is csokkenti a neha ramtoro felelemerzetet az allatom (kutyam van) jelenlete, de szerintem en annyira nem felek, mint te. Szepen fokozatosan tegyel meg olyan dolgokat amitol felnel, pl kapcsold be a tvt, es meglatod majd hogy a felelmed alaptalan. (Vagy rosszabb esetben latsz egy szellemet es osszeszrod magad :D )
2018. febr. 2. 02:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A lábam között lakó kígyót biztos nem találnád aranyosnak:D De a viccet félretéve, most felnőtt emberekről beszélünk? Hány évesek vagytok? Nem gúnyolódom, hanem tényleg tudni szeretném, mert szeretném megérteni a dolgot
2018. febr. 2. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert én gyerekkoromban rettegtem sok misztikus dologtól. Kb olyan 10-11 éves koromig. De nekem is majdhogynem beteges félelem volt már ez. Mindig mondták, hogy kinövöm és el nem tudtam képzelni, hogy lehet ilyet kinőni. Aztán észre se vettem és tényleg elmúlt. Én például sötétben, éjszaka egyedül, akár épületben, akár utcán, vagy akár erdőben is imádok sétálni. Van bennem egy enyhe kis borzongás, de tényleg nagyon enyhe és mélyen és konkrét tárgya sincsen. Csak maga a hangulat van, de ezt a nagyon mély és enyhe borzongást imádom és nagyon kellemes és megnyugtató. De most persze sok mindenki mondhat sok mindent. Áltudományos kamu alátámasztásokat is lehet olvasni. De ha olvasol eleget, biológiáról, kémiáról, fizikáról és asztrofizikáról, akkor biztos nem fogsz már hinni a szellemekben
2018. febr. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!