Miért van az, hogy a fiatalságom elcseszésétől, súlyos betegségektől, a gonosz ártó szellemektől, a szextől, és a fizikai fajdalomtól mind félek ( szinte már betegesen is) haláltól meg nem?
Konkrétan én is így vagyok csak én egyedül az elsőtől félek.
A haláltól nem félek, mert felesleges és kíváncsi is vagyok rá. Viszont úgy vagyok vele hogy nem kell siettetni, mert úgy is jön.
A fiatalságom elcseszésétől nagyon félek -talán azért, mert 13 éves koromig az egészet elcsesztem- de próbálok úgy élni hogy minél jobb legyen.
Súlyos betegség... szar lehet és lesokkolna. De nem nagyon félek tőle.
Szellemektől meg pláne nem. Nem léteznek. A pókok sokkal ijesztőbbek és azok léteznek is.
Én még nem hallottam olyat hogy valaki a szextől fél (attól persze igen ha megerőszakolják vagy hasonló, de csak simán nem)
A fizikai fájdalom az nálam elég érdekes. Talán azért mert régen én voltam a legkisebb, ezért mindent rajtam demonstráltak a közeli gyerekek. Konkrétan én voltam a boxzsák is. Talán emiatt, de nem úgy érzem a fájdalmat. Volt olyan hogy a kés beleállt a combomba, és fájt de csak jelzés szerűen. Semmi többet. Nem elviselhetetlen, csak mintha jelezne.
1. A súlyos betegségektől azért nem kell félned, mert bármiből fel lehet étülni. Csak akarat kérdése.Meg a lelki állapotodtól függ.
2. Nincsenek gonosz ártó szellemek. Csak szellemek vannak, akik fel akarják hívni magukra a figyelmet. Tudtommal nem képesek ártani. Persze az más ha valaki nem hisz bennük, de ez lényegtelen..
3.A fizikai fájdalomtól nem félni kell, hanem kerülni, és vigyázni kell a testedre.
4. Csak is tőled függ hogy elcseszed e a fiatalságodat vagy sem. Ès te félsz tőle? Ahejett hogy jelentéktelen dolgokkal vesztegeted az idődet, inkább próbálj meg élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!