Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek a szellemektől,...

Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem nezek horror filmeket soha sem, a legijesztobb film/sorozat amit nezek az a Pretty Little Liars... ha hazaerek a sulibol akkor mindig az van hogy:

Nyitva hagyom az ajtot amedsig gyorsan leveszem a cipomet, es a kabatomat stb.

Majd becsukom, es rohanok be a szobamba. Meg nappal sem merek kimenni a szembelevo konyhaba, mert annyira felek a szellemektol:( ha egyedul vagyok este otthon sirni is kepes vagyok ezert. Ez ellen lehet valamit tenni?

2015. febr. 8. 09:30
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
13/l
2015. febr. 8. 09:32
 2/20 anonim ***** válasza:
2015. febr. 8. 09:37
 3/20 anonim ***** válasza:

:D:D Stop it!

Van itthon egy 5 USD bankjegyem, odaadom szívesen ha kell.:D

2015. febr. 8. 09:58
 4/20 anonim válasza:
NE szívj többet!!!444!!!
2015. febr. 8. 10:04
 5/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, nagyon sokat segitettetek...
2015. febr. 8. 10:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy félsz a szellemektől, még nem lesz a házatokban egy sem. Megnyugodhatsz, hogy nem fogod magad szembetalálni egy ember kísértetével, vagy bármilyen más szellemmel. Ha mégsem tudsz megnyugodni, akkor hord a zsebedben, vagy nyakláncra fűzve, egy pici vászoncsomagban sót, vagy szárított zsályaleveleket. A sóról minden vallásban és mítoszban úgy tudják, hogy távol tartja a gonoszt( a szenteltvíz készítéshez is kell só), a zsályáról meg az összes nép, melyik ismeri. De ezt csak akkor érdemes, ha nagyon nem tudsz megnyugodni, mert egyébként sincs mitől félned.
2015. febr. 8. 10:14
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
A szellem nem bánt ... Nem mindegyik gonosz . A lanyom meg kicsi volt , amikor bizonyos időközönként szólt , hogy egy idos néni ül az ágyán , aki mosolyogva figyeli őt .Idővel leírta a külsejét , és a nagymamámra , az ő dédijére ismertünk :) .
2015. febr. 8. 10:16
 8/20 anonim ***** válasza:
Mi az ami ennyire megrémiszt, hogy nappal is félsz? Látsz, hallasz valamit?
2015. febr. 8. 10:19
 9/20 A kérdező kommentje:
Utolso ketto, koszonom az ertelmes valaszt:)
2015. febr. 8. 10:19
 10/20 A kérdező kommentje:

6;7nek ment volna a koszonet.

Amugy nyolcas:

Azt vettem eszre hogy estenkent a szobam sarkabol figyel valami/valaki. Amikor odanezek hirtelen mintha behuzodna a szekreny moge. Egyszer odaneztem es apukam arcvonasai rajzolodtak ki (meghalt). Na meg egyszer egyedul aludtam otthon es hallottam hogy valaki fel-le jarkal a folyoson, de nem mertem kinezni. Most a szemetekben biztos orult vagyok.....

2015. febr. 8. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!