Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek a szellemektől,...

Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem nezek horror filmeket soha sem, a legijesztobb film/sorozat amit nezek az a Pretty Little Liars... ha hazaerek a sulibol akkor mindig az van hogy:

Nyitva hagyom az ajtot amedsig gyorsan leveszem a cipomet, es a kabatomat stb.

Majd becsukom, es rohanok be a szobamba. Meg nappal sem merek kimenni a szembelevo konyhaba, mert annyira felek a szellemektol:( ha egyedul vagyok este otthon sirni is kepes vagyok ezert. Ez ellen lehet valamit tenni?

2015. febr. 8. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nincsenek szellemek. --> Nincs mitől félni.
2015. febr. 8. 10:29
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Most gondolj bele... Ha tényleg Édesapádnak a szelleme lenne, akkor visszajönne szeretett gyermekét riogatni? Mert én nem hiszek benne. Ahogy abban sem, hogy léteznének szellemek. Sokkal inkább az elménk zűr-zavarja okozza mindezt. Nálad elképzelhető, hogy Édesapád elvesztését mind ezidáig nem tudtad feldolgozni.Valami le nem záratlan dolog visszamaradt. Anyukáddal próbáltál már beszélni félelmeidről? Ha igen, ő hogy viszonyul mind ehhez?
2015. febr. 8. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha apukád régebben halt meg, akkor biztos hogy nem ő. A lélek nem marad sokáig, az illető halott emléke az, ami megmaradhat, de az is inkább olyan helyeken, ahol sokat járt, vagy olyan tárgyak körül, amiket sokat használt. H van is bármi a szobában-házban, az nem az apukád, hanem valami, ami esetlegesen annak akar látszani. De mivel nem agresszív, nem tolakszik a közeledbe, még csak nem is okozhat gondot. Te magad is létre tudsz ilyen árnyakat hozni egyszerűen a félelmeddel, és az emlékeiddel. Ezek összekeverednek, és hangokat, árnyalakokat produkálnak, amiket időnként még más is észlelhet. Az amulettes tanács még mindig érvényes, de ha úgy érzed, tényleg van ott valami, akkor kérj tömjén illatú füstölőt anyukádtól, és füstölőzz vele azokban a szobákban, ahol észlelni szoktál dolgokat. Utána nagyon alaposan szellőztesd át házat. Ekkora szélben nem lesz nehéz. A szellőztetést füstölés előtt sem árt. Egész házban, ha lehet. És ezért csak az néz hülyének, aki bármi más miatt is annak nézne, ami szerinte hülyeség.
2015. febr. 8. 11:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, megnyugodtam...:) 12-es: anyumnak mondtam mar ezt de o csak kirohogott hogy ilyen hulyesegek miatt felek...
2015. febr. 8. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod át egyik barátnőd?
2015. febr. 8. 13:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Anya nem engedi meg hogy ottalvost csinaljak...ezert:) amugy sincs sok baratnom a kozelbol max 3-4 akikkel napi szinten beszelek.
2015. febr. 8. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Szüleid nem alszanak otthon?
2015. febr. 8. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Valósz0nűleg nincs semmi a házatokban. Lehet hogy a paranoiád miatt látsz és hallasz dolgokat. Annyira félsz tőle hogy már már magadnak képzeled be a hangokat, zajokat, képeket. Én régebb megnéztem egy nagyon brutál horrorfilmet, rettenetesen megbántam utána nem tudtam aludni. Minden este rettegtem, féltem minden tükörtől nem mertem sem lehunyni sem nyitva tartani a szememet. Már beképzeltem mindenféle hangokat és ilyen alakokat láttam mint te. Azóta már elmúlt, és rájöttem hogy a házunkban nincs a világon semmi, így már logikus minden, az hogy valóban egy szellem vagy hasonló van a házban nagyon ritkán fordul elő, az még ritkábban hogy rosszat akar. Szerintem megnyugodhatsz ;)
2015. febr. 10. 17:04
 19/20 anonim válasza:

A barátnőm kábé öt-hat hónapja, ha becsukja a szemét, arcokat és hangokat lát/hall. /?

Olvassátok el a kérdésre adott válaszokat.

Már közelít..

2015. febr. 12. 20:07
 20/20 Nikol8902 válasza:

Ebbe bele lehet őrülni :( Ha apukád, biztos nem bántana, tőle ne félj.

Amikor olvastalak, kirázott a hideg, ez nálam sokszor azt jelenti, hogy látóval van dolgom...

Nem bántanak, max megijeszteni akar, ha valami primitív asztrális test.

Olvasgass utána:

[link]

és a félelem félelmet szül, csak rosszabb lesz. Én előbb félnék egy húsvér embertől,mint egy szellemtől

2015. márc. 1. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!