Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt ez talán meditáció?

Mii77 kérdése:

Mi volt ez talán meditáció?

Figyelt kérdés
Amikor az orvosnál várakoztam,egy pontra fókuszáltam,hátha látom az aurát,de nem láttam.inkább olyan dolgot êreztem,mindha bármire képes lennék,és olyan boldog lettem. Mi volt ez talán meditáltam?
2018. szept. 12. 10:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a bajom ezzel hogy nem tudok meditálni vagyis nem tudom pontosan hogy kell csinálni egy párszor már próbáltam de semmi lehet hogy russzul csinálom sőt biztos
2018. szept. 12. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ülj egyenes háttal - figyel a légzést, és a hangokat - a tudatodat próbáld a köldököd irányába összpontosítani, és onnan csak figyelj. Figyelj mindenre amire tudsz, és próbálj a pillanatban maradni. Ha pl megjelenik egy gondolat ami elvisz - láss rá.., engedd el, és térj vissza a lélegzet/hangok figyeléséhez.
2018. szept. 13. 06:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó és kevésbé jó válaszokat:)
2018. szept. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!