Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt ez talán meditáció?

Mii77 kérdése:

Mi volt ez talán meditáció?

Figyelt kérdés
Amikor az orvosnál várakoztam,egy pontra fókuszáltam,hátha látom az aurát,de nem láttam.inkább olyan dolgot êreztem,mindha bármire képes lennék,és olyan boldog lettem. Mi volt ez talán meditáltam?
2018. szept. 12. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a jelen.
2018. szept. 12. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem igazán. A meditációban befelé koncentrálunk (általában kb a köldök irányába), és csak szemlélődünk. Figyeljük a gondolkodást is, és a gondolatok forrását igyekszünk elcsípni. Viszont nem várunk semmit, nem akarunk elérni sem semmit, és nem minősítjük ami történ - sőt egyből elengedjük bármi is volt a tapasztalás. Kb valami ilyesmi.
2018. szept. 12. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Valami hasonló.Mindenesetre jó jel
2018. szept. 12. 18:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Lehetet ez egy égi üzenet? Most a tudatos álomodást gyakorlom de még nem sikerült tudatosan álmodni lehet hogy az a üzenet hogy ne adjam fel mert képes vagyok rá? De még akkor sem értem mi volt az a boldogság érzet pláne az orvosnál depisen az embert nem szokott csak úgy boldogságot érezni ijen hejzetben
2018. szept. 12. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyanról, hogy "talán meditáció", nem tudok. Az #1 válaszoló érezheti jól az igazságot. Az egy pontra való fókuszálás -vagyis a koncentráció- kizárhatott minden más gondolatot, az elme, az ego egy pillanatra háttérbe szorulhatott, és egy pillanatra megmutathatta magát igazi éned, ami maga a boldogság. Nyertél egy bepillantást, ami elindíthat téged a megfelelő irányba, ha szerencséd van. De ha nincs szerencséd akkor félremagyarázod, és rossz irányba indulsz. Amint látom, már kezded is: égi üzenet, tudatos álmodás - ezek divatosak manapság, de nagyon rossz irány.
2018. szept. 12. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Van aki ezt is simán Meditációnak nevezi
2018. szept. 12. 18:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és ahogy egyhejre néztem jó gondolataim voltak pl hogy Magyar vagyok segíteni fogok az embereken.Mégha nem is ebben az életemben ezután pár hónappal ijen érzésem volt hogy én egy gyógyító leszek de nem orvos erre azért rá kellene gyurnom nem vagyok egy spirituális ember bár szeretném azért érdekel a tudatos álmodás
2018. szept. 12. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Jól van, Kérdező! Volt egy pillanatod, de elveszítetted.
2018. szept. 12. 18:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudom hogy mi a jó irány?lehet hogy nem égi jel de most erre gondoltam lehet hogy egyszer eljön az a pillanat hogy meg tudo rá a válast
2018. szept. 12. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg amit gondoltál/éreztél engedd el. Teljesen mindegy hogy mi volt, nem kell a múlttal babrálni mert az nem vezet sehová. Történ ilyen veled.. Ennyi. Lehet az is hogy szerencsés voltál, vagy tényleg fogékony vagy ezekre a dolgokra de az most mindegy. Ne gondolkozz rajta, mert attól nem lesz jobb.

Nyomass be egy esti meditációt, aztán érd el megint ezt a pontot, de úgy hogy a múltat engedd el, és ne akarj elérni semmit. Csak így érdemes ;)

2018. szept. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!