Meditáció közben hátraforduló szemgolyók?
Eddig is sokat meditáltam, és eddig valamiért nem volt ilyen gondom. Mostanában a szemgolyóim hátrafordulnak, és közben izomból könnyeznek mélyebb meditáció közben. Valakinek van ezzel kapcs tapasztalata hogyan lehetne ezt meggátolni úgy, hogy a meditáció ne veszítsen értékéből?
Poénos trollokat nagyra értékelek akik szerint meditáció előtt kennyem be a szemeimet nutellával, de azért a komolyabb válaszolókra is kíváncsi lennék.
Köszi!
Jahh,majd a dokibácsi kivizsgál és ad valami bogyót...én nem értek a meditációhoz,de ezt találtam: [link]
ezek szerint nem is kellene gátolnod,sőt talán hagynod kellene,hogy mélyebbre csússz.
Kedves 2.
Nagyon szépen köszönöm segítségedet. Ez így pár egyéb dolgot is megmagyaráz.
Annak jele, hogy jól meditálsz, hiszen befelé fordul látásod.
(Mellesleg: hogyan látod ekkor, hogy szemgolyód hátrafordult?)
Látni nem látom, hogy szemgolyóm hátrafordul. Egy nagyon kellemetlen érzés, mert mikor magamhoz térek olyankor azt érzem, hogy fentről visszagördülnek előre a szemeim. Tehát lehet, hogy igaza van annak is aki azt írta, hogy nem tud hátrafordulni, bár érzésre olyan mintha onnan jönne vissza. Elég kellemetlen, bár a meditáció alatt van, hogy már nem igazán érzem a testem annyira, hogy észrevegyem.
Hááát igazából megnyugttó ha nem tud teljesen hátrafordulni... fizikai, és spirituális szempontokból is köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!