Lapos lenne a föld?
Normális válasz ami meg mondaná hogy a föld gömbölyü ?
nincs :( mert a föld görbülete nem is látszik sehonan...
Na, ezért valók az ilyen kérdések az ezotériába: mert a kérdező egyszerűen nem fogad el másfajta választ.
TISZTELT MODERÁTOR!
Át lehetne tenni?
file:///C:/Users/Hello/Desktop/lapos-fold.jpg
Ha vidoval akarjátok aí föld görbületét bizonyitani el kell hogy keserítselek titeket mert azoknál a videóknál általában Gopro vagy ahoz hasonló lencsét használnak és attól tűnik úgy mintha a földnek lenne görbülete
..de ..senki se akarja videóval bizonyítani. A számítógépeden lévő fájlokat pedig nem érjük el, fölöslegesen linkeled.
Én most így ezen a ponton szálltam ki :D
,,Jo de az a baj jogy kb senki nem akarja be bizonyitani hogy a föld egy gömb és ezt szóvátetem és átt is tettek ezo kategoriába..."
Nem értem mi a bajod az ezotéria kategóriával. Te is ezoterikus vagy! Fáj az igazság? szeretnél tudós lenni? :D
A laposföldes marhaságnak semmi keresnivalója a tudományok kategóriában. Ez a hit, pont olyan mint minden más nem bizonyítható vagy hibás elképzelés a világról. Ez az ezotéria! Itt a helyetek!
,,Amúgy ez milyen érdekes hogy ha azt próbálják bizonyítani hogy a fold lapos akkor meg ti nem bírjátok elfogadni (az igazságot)"
De elfogadjuk! Pont ez a lényeg! Hogy mi elfogadjuk a bizonyításokat. Erre pont ti vagytok képtelenek! A laposföldes tézist csak a tudományos módszerrel lehetne bebizonyítani. Amit ti láthatóan csak tiszteltek és elismertek, mint a magfelelő bizonyítási módszert, de nem értitek és nem tudjátok használni. Bumm! Ezért van itt a helyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!