Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek szabad befolyásoln...

Szerintetek szabad befolyásolni a sorsot?

Figyelt kérdés
Ha pl szeretnék összefutni valakivel, úgy hogy tudom, az adott időpontban azon a helyen tartózkodik, és úgy összefutni az illetővel, mintha véletlen lenne, vagy ki kell várni, míg ez magától megtörténik, nem előre eltervezve.

2018. júl. 10. 03:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Vmeik előző vagyok, ennek a vége az ma jutott eszembe; az elejét meg nem néztem meg, hogy valaki írta-e már:

Honnan veszed, hogy nem az a sorsod/nem az van a sorsodban (akár mint csak potenciál, mint lehetőség), hogy amikor tudod, hogy arra jár, te is arra menjél? 2. Lehet, hogy a pillanat rád vár!;)

2018. júl. 11. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Te kijátszani szeretnéd a sorsot, csakhogy pontosítsunk. Én magam is szeretném.. nem is tudom, hogy lehet-e. Inkább affelé hajlok, hogy nem igazán. Bár eldöntheted hogy mit veszel fel például reggel, meg ilyen apróságokban dönthetsz, de ezek nem befolyásolják a megírt sorsodat semennyire. Egyébként szerintem igenis van sors! És ha lehetne is befolyásolni, ahhoz hatalmas lelkierő, és akaraterő lenne szükséges. És ha nincs miből meríteni ilyen energiákat, nyilván nem bírsz szembeszállni a sorssal. Bár saját magamból például én, rengeteg energiát tudtam volna meríteni, de a sorsom nem engedte. Egyszerűen olyan akadályokat állít eléd, amik a gyenge pontjaidra összpontosítanak! Ezt tapasztaltam. Úgy értem hogy olyat állít eléd amitől teljesen padlót fogsz, csakhogy tutira menjen! Ami lebénít, hiába rendelkezel legbelül tiszta energiákkal, ez a dolog, sors vagy mindegy hogy mi, leblokkolják egyszerűen hogy ne tudj, ne bírj ellene tenni. Tehát ez olyan amit nem tudsz befolyásolni, szerintem. Nemhogy nem szabad, nem tudod. Úgyis az lesz, amire rendeltettél. Ki erre, ki másra. És mindegy mit teszel, a végeredmény ugyanoda visz. A sorsod ugyanoda vezet téged, mégha megkerülöd is.
2018. júl. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!