Ti képesek vagytok befolyásolni az álmaitokat?
Figyelt kérdés
A páromnak meséltem nemrégen egy álmomat, és teljesen ledöbbent azon amit meséltem. Én meg azon lepődtem meg, hogy ő csak úgymond szemlélője az álmainak, nem tudja őket iránytani. Teszem azt, hogy látom, mi történik körülöttem, és van döntésképességem, amolyan teremtő lehetőségem, amivel el tudom dönteni, hogy hova menjek, mit csináljak, mi legyen nálam, hogy folytatódjon a történet. Adott helyszínről egy másikra (akár városról városra) is tudok "lépkedni" pillanatok alatt.
Ti is tudjátok irányítani az álmaitokat? Nekem ez olyan természetesnek tűnt,de ezek szerint nem mindenkinek az.
2015. júl. 14. 17:50
1/4 egy naaagy fan válasza:
Csak néha. Ha nem alszom elég mélyen felébredek :)
3/4 Missi_Key válasza:
én abszolút nem..de még gondolkodni sem vagyok képes benne. csak látom a "tudatalattim" gonsolatait mintha én gondolnám, de amikor felébredek már tudom hogy én mást csináltam és gondoltam volna abban a helyzetben..
4/4 anonim válasza:
Én évekig tudtam, aztán egyszer csak már nem. De dolgozom az ügyön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!