Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szoktatok néha úgy ébredni,...

Szoktatok néha úgy ébredni, hogy úgy érzitek, tanítani, befolyásolni próbáltak titeket, miközben aludtatok? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Már párszor előfordult velem ez a zavarba ejtő érzés.

Általában úgy zajlik ez, hogy valami zavaros vagy jelentéktelen álomból ébredek és az érzés, ami ébredéskor fogad, az teljesen független az álmomtól.Arra kelek, hogy határozottan érzem, mintha valami befolyás alatt lettem volna/lennék, mintha egy csomó információval tömték volna a fejem míg aludtam és próbálok erősen koncentrálni, emlékezni, de nem sikerül, mintha azonnal törlődött is volna az egész.Néha ilyenkor érzek is valami jelenlétet, mintha lett volna benn valaki, holott egyedül aludtam. A legrosszabb, mikor ez zajjal is jár, pl hallom az ajtó csukódást vagy egyéb zajt.

Sok furcsa dolgot hallottam már, ilyet még speciel nem mesélt nekem senki.Nem tudom, mi ez,de kíváncsi lennék nagyon.

2013. aug. 13. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer arra ébredtem, hogy le akarom vágni a füvet az udvaron...aztán megláttam apámat kisunnyogni a szobából egy Sokol rádióval....gyanús...gyanús...
2013. aug. 13. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos velem is volt már ilyen, tényleg furcsa. De már nem figyelek rá. Az is lehet, hogy köze van az alvásparalízishez...
2013. aug. 13. 23:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Alvásparalizishez?Hát, nem tudom, én ilyenkor sosem éreztem bénultságot.Voltak alvásparaliziseim, de akkor mást tapasztaltam.

Viszont eszembe jut erről egy másik fura dolog is.Van néha úgy, hogy valami fontosat álmodok és nagyon igyekszem megjegyezni valamit álmomból.Már az álomban ismételgetem, el ne felejtsem, egész addig, míg fel nem nyitom a szemem és abban a pillanatban amint felébredek teljesen törlődik a fontos infó, amit egész álmomban ismételgettem, de érdekes módon minden másra tökéletesen emlékszem az álmomból.nos, ez is pont olyan, mintha valami/valaki törölné.

Tudom, lehetetlenül hangzik, de befolyásolhatja valami külső , láthatatlan erő a gondolatainkat ilyen módon?

2013. aug. 13. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez alighanem démon megszállta állapot nálad. Hívjatok egy papot és szenteljétek meg a házat.
2013. aug. 14. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak az agyad dolgozza fel, szelektálja a sok információt, amit nem tudatosan tárolt el napközben, és próbálja összerakni, logikába sorolni, a feleslegeseket pedig kiszórni? Mint mindenki másnál alvás közben?
2013. aug. 14. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem irodalomórákon történt az, hogy rengetegszer éreztem amit leírsz, amikor felkeltem mindig megvolt az érzés, hogy tanítani akartak, mondjuk ha elaludtam, úgy elég nehezen mehetett.
2013. aug. 14. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!