Szoktatok néha úgy ébredni, hogy úgy érzitek, tanítani, befolyásolni próbáltak titeket, miközben aludtatok? Mi lehet az oka?
Már párszor előfordult velem ez a zavarba ejtő érzés.
Általában úgy zajlik ez, hogy valami zavaros vagy jelentéktelen álomból ébredek és az érzés, ami ébredéskor fogad, az teljesen független az álmomtól.Arra kelek, hogy határozottan érzem, mintha valami befolyás alatt lettem volna/lennék, mintha egy csomó információval tömték volna a fejem míg aludtam és próbálok erősen koncentrálni, emlékezni, de nem sikerül, mintha azonnal törlődött is volna az egész.Néha ilyenkor érzek is valami jelenlétet, mintha lett volna benn valaki, holott egyedül aludtam. A legrosszabb, mikor ez zajjal is jár, pl hallom az ajtó csukódást vagy egyéb zajt.
Sok furcsa dolgot hallottam már, ilyet még speciel nem mesélt nekem senki.Nem tudom, mi ez,de kíváncsi lennék nagyon.
Alvásparalizishez?Hát, nem tudom, én ilyenkor sosem éreztem bénultságot.Voltak alvásparaliziseim, de akkor mást tapasztaltam.
Viszont eszembe jut erről egy másik fura dolog is.Van néha úgy, hogy valami fontosat álmodok és nagyon igyekszem megjegyezni valamit álmomból.Már az álomban ismételgetem, el ne felejtsem, egész addig, míg fel nem nyitom a szemem és abban a pillanatban amint felébredek teljesen törlődik a fontos infó, amit egész álmomban ismételgettem, de érdekes módon minden másra tökéletesen emlékszem az álmomból.nos, ez is pont olyan, mintha valami/valaki törölné.
Tudom, lehetetlenül hangzik, de befolyásolhatja valami külső , láthatatlan erő a gondolatainkat ilyen módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!