Hogyan tanulhatom meg befolyásolni az álmaimat, hogy legalább álmomban megtörténjen az, ami a való életben nem jön össze?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy lábfétises álmot, ahol kedvemre szagolhatom és nyalogathatom egy lány talpát, lábujjait. Az is nagyon jó lenne már, ha álmodhatnék egy barátnőt magamnak, így végre nem másoktól kell megtudnom, milyen érzés amikor van kit szeretned, van akivel el tudod képzelni az életed.
Beteg gondolat lehet mindezt álomban, de komolyan, esélye nincs, hogy bármelyik dolog teljesüljön valaha az életemben.
2014. máj. 13. 14:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet :) Át lehet esni a ló túloldalára és akkor inkább az álomvilágban akarsz majd élni, mint a valóságban.
2/3 anonim válasza:
álmodtam egy világot magamnak ott álok a kapui előtt..
álmod meg amit szeretnél és kívánom "minden álmod vágyad így teljesüljön"-mégha perverzek is :P
3/3 A kérdező kommentje:
#1 - A valósában mint írtam, esélye sincs a dolognak.
#2 - Köszönöm, legyen így!
2014. máj. 14. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!