Vonzás törvényével lehet befolyásolni, hogy kapjak választ a levelemre attól akitől várom?
# 4
Lehet, hogy inkább fordítva?
Lehet nem hinni a vonzás törvényében, de attól még működik (mint ahogyan akkor is lefelé esem a cseresznyefáról, ha nem hiszek a gravitáció törvényében, vagy még csak nem is hallottam róla).
(Az más kérdés, hogy az emberek mekkora hányada jut el annak a tényleges megértéséig, hogy mi a vonzás törvénye.)
Szerintem ezzel nem lehet mások akaratát befolyásolni. Ezt szögezzük le. De a pozitív gondolkodásnak igen is nagy ereje van! Szerintem ez elsősorban ránk hat, és persze ezáltal a környezetünkre is. Ha úgy állunk hozzá, hogy valami nem fog sikerülni, akkor nem is fog, de ha magabiztosak és optimisták vagyunk, könnyebben vesszük észre a célunkhoz vezető lehetőségeket, és merünk is élni velük. És ha nem görcsölünk rá dolgokra, vagy keresgünk, negatívkodunk, azáltal mások szemében is szimpatikusabbá válunk, ezáltal könnyebbben "vonzzuk be" őket. De ismétlem, ez mások akaratát nem befolyásolja, viszont ez vonzóbbá tehet minket a szemükben a kisugárzásunk által. Csak biztatni tudlak, de jobb, ha ezt mindenki belátja, aki ezzel próbálkozik.
És sok sikert neked az illetővel! Csak pozitívan! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!