Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki lehet játszani a sorsot?

Ki lehet játszani a sorsot?

Figyelt kérdés

2016. júl. 17. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Írj le pár példát hogy mire gondolsz .
2016. júl. 17. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijátszod a sorsod, akkor az a sorsod, hogy kijátszad azt, amit sorsodnak vélsz, ezzel beteljesíted sorsodat!
2016. júl. 17. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 17. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akkor az a sorsod, hogy kijátszd a sorsod.
2016. júl. 17. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Ki. A sorssal szembe lehet szàllni. De ha a sorssal szembe lehet szàllni, akkor a sors nem létezik.

Lényegében: én soha nem fogom elfogadni a sorsot, bàrki, bàrmikor, bàrhol képes lehet a vàltoztatàsra.

2016. júl. 17. 20:16
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk arra gondoltam, hogy van egy ember akinek a sorsa megírta, hogy mondjuk egy adott gimnáziumba kell tanulnia, mert ott vannak azok az emberek akik az előző életébe valamilyen szerepet játszottak vagy mert azok az emberek döntő hatást fognak életére befolyásolni. És akkor például erre gondoltam, hogy megcsinálhatja-e, hogy direkt nem erre a helyre megy tanulni. Vagy munkahelynél ugyanez.

Amúgy én azt tapasztaltam (legalábbis magamon), hogy nem mindig van lehetőség sorsot változtatni. Van hogy az egyik ember akarja csak és van, hogy csak a másik aki szintén kell ahhoz, hogy megváltozzon közös sorsuk. És ritkábban van az, hogy egyszerre akarja mindkettő.

2016. júl. 17. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem minden fix , tegyük fel profi sportolót megkörnyékezik olimpia előtt lazítson inkább és garantált de kevesebb pénzt kap vagy golyót a mellkasába . Ezen emberünk elfilózik . Mindjárt 3 dolog közül választhat: -küzd és győz , -elfogadja a lehetőséget , -visszamondja a bajnokságot és ki is lép a szektorból . Két lehetőség mindig van , üzletben párkapcsolatban , bárhol . Folytatom és változtatom alakítom vagy befejezem teljesen .
2016. júl. 17. 20:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Olyan van, hogy egyszerre 4 lehetőség?
2016. júl. 17. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Előző életében? Te síkhülye vagy, senki sorsa sincs kőbe vésve és senki nem tudja milyen út áll még előtte, hogy megakadályozza azt, ami még meg sem történt. :P
2016. júl. 17. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen sors, az életedet te irányítod, azt csinálsz, amit akarsz, csakis a döntéseiden múlik hogyan alakul vagy éppen nem alakul az életed.
2016. júl. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!