Ki. A sorssal szembe lehet szàllni. De ha a sorssal szembe lehet szàllni, akkor a sors nem létezik.
Lényegében: én soha nem fogom elfogadni a sorsot, bàrki, bàrmikor, bàrhol képes lehet a vàltoztatàsra.
Hát mondjuk arra gondoltam, hogy van egy ember akinek a sorsa megírta, hogy mondjuk egy adott gimnáziumba kell tanulnia, mert ott vannak azok az emberek akik az előző életébe valamilyen szerepet játszottak vagy mert azok az emberek döntő hatást fognak életére befolyásolni. És akkor például erre gondoltam, hogy megcsinálhatja-e, hogy direkt nem erre a helyre megy tanulni. Vagy munkahelynél ugyanez.
Amúgy én azt tapasztaltam (legalábbis magamon), hogy nem mindig van lehetőség sorsot változtatni. Van hogy az egyik ember akarja csak és van, hogy csak a másik aki szintén kell ahhoz, hogy megváltozzon közös sorsuk. És ritkábban van az, hogy egyszerre akarja mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!