Érdemes szellemidézéssel játszani? Sokan hitetlenkednek a szellemidézésben. Amit itt leírok, az valós és megtörtént. Mintegy intő példának szánom, hogy miért nem érdemes játszadozni a szellemidézéssel.
Sokan érdeklődnek, veszélyes-e a quija-tábla (szellemidéző tábla)
Én nem Ouija táblával fáztam rá sok-sok évvel ezelőtt, hanem asztaltáncoltatással.
Egy kórházban dolgoztam annak idején a baleseti sebészeten fiatalabb koromban,(15 éve) és a pihenőszobában kitaláltuk, hogy asztaltáncoltatást csináljunk, mondván, hogy itt sokan halnak meg, biztos akad kósza szellem. Mivel már előre bizalmatlanok voltunk egymás felé, (esetleg lábbal emelgeti a másik) ezért kitaláltuk, hogy a megidézett szellemtől kérünk valamit. Egy gyufás skatulyát raktunk a mosdóra, és azt akartuk vele leveretni. A műsor rosszabbul sikerült mint gondoltuk. Működött a dolog, koppantott az asztal kis idő után, így jelezve, hogy csatlakozott köreinkbe egy szellem. Megkértük hogy bizonyítsa a jelenlétét, és verje le a gyufásdobozt. A képünkre fagyott a vigyor mikor leesett a mosdóról.... Persze a szkepticizmus nagy úr... (á biztos a huzat volt, könnyű az a skatulya.) beleraktunk 2 db 20 forintost hogy súlya legyen, és beljebb raktuk. Menetrend ugyanaz, asztal kopp, kérés - ha itt vagy bizonyíts, verd le a skatulyát. Drasztikus és meggyőző volt az eredmény. másfél méteres repülés után szekrény oldalán koppant. A hajunk szála is az égnek állt rémületünkben. És ezután követtük el a hibát!! Nem köszöntük meg hogy eljött, és nem köszöntünk el tőle. Ijedtünkben csak szétkaptuk a kezünket az asztal felett, és mindenki kispriccelt a szobából. A fáma szerint, ilyenkor 3 napig ott marad körülöttünk, és tanújelét adja ottlétének. Az első éjjelen, a székre helyezett nadrágom zsebéből, szépen ritmikusan elkezdett kipotyogni az aprópénz magától.. A második napon, a hordozható kisrádió kapcsolt be az éjszaka kellős közepén, pedig egy elavult vacak volt, nem időzítős ébresztős mit tudom én milyen modern. A harmadik éjjelen már a hidegrázás kerülgetett mi lesz. Csodák csodájára, semmi sem történt. De sejtem miért. Egy másik szobában aludtam, és egy ósdi dupla keretes vacak ablak volt a szobában. Ahogy az udvari lámpa fénye besütött, egy szabályos keresztet rajzolt ki az árnyék a szemközti falra, szerintem ennek köszönhetem az idegtépő éjszaka elmaradását. Ezek után már nem történt semmi, de egy életre elment a kedvem a szellemidézéstől, legyen akár asztaltáncoltatás, quija tábla, vagy poharazás, köszönöm de nem kérek belőle. A szellemidézés nem játék, a szabályokat be kell tartani, komolyan kell venni, és felkészültnek kell lenni a dolgokra, különben érhetnek kellemetlen meglepetések, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg.. Gondoljátok meg kétszer is mielőtt belevágnátok. Remélem hasznos volt az infó amit leírtam. Sziasztok.
Nem félsz a következményektől? Ha jól értem, eladtad a lelked?
Az első hozzászólástól kivert a víz, pedig nem hiszek ilyen ökörségekben.
Nagymamámtól hallottam hogy ő is megpróbálta egyszer lánykorában. Nekik megmozdult az asztal és nagyon megijedtek.
Én nem próbálnám ki. De egyszer mikor férjem nagypapája meghalt rá pár napra arra ébredtünk éjszaka közepén hogy világos van a szobába. Az álló lámpa ami tőlünk elég messze van felkapcsolódott.
Másnap éjjel pedig lepotyogott néhány tárgy a polcunkról.
Utána már nem volt semmi.
Vagyis majdnem semmi mert Ő novemberbe halt meg én pedig néhány hétre rá terhes lettem:)
rendesen megijedtem mire ezt végigolvastam. a közepénél levettem az álló tükröt (hogy ne lássak benne semmi ijesztőt) és nekitámasztottam a szekrénynek (lehet, hogy rosszul).. és mire végigolvastam, pont lecsúszott a tükör a szekrényről.. FÚ DE MEGIJEDTEM. most meg olyan érzésem van, mintha figyelnének.
muszáj volt leírnom, ha visszaírtok, azt már nem fogom elolvasni, mert nem akarok szívrohamot, mert sajnos hiszek az ilyenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!