Megtörtént már mással is ilyen? Olvassátok el szerintem érdemes! Érdekes történet.
Hát ez már vagy 4 hónapja történt velem de azért elmondom, hát én nagyon meglepődtem mikor ez törént.
Egyik rokonom új házba költözött még nem láttam sose azt a házat csak a szüleim voltak még ott. Egy éjszaka megálmodtam hogy milyen a mamám háza, és azt hogy majd csókolózni fogok ott egy fiúval..hát nagyon meglepődtem hogy ilyet álmodtam...
Aztán eljött az a nap amikor elmentem a rokonomhoz nem olyan volt a ház de a bejárati ajtó és az előtér teljesen olyan volt amilyet én megálmodtam nagyon meglepődtem. Ez még semmi...ott ismerkedtem meg az "exemmel" mert abban a házban többen is laknak, és valóban csókolóztunk.Sajna már nem vagyunk együtt:S
Tudom van aki nem hiszi ezt el pedig tényleg igaz és én se tudom hogy álmodhattam ilyet...Soha se törént még velem ilyen csak 4 hónappal ezelőtt..lehetséges hogy még több dolgot is megálmodok? vagy ez csak egy véletlen?
Volt már mással is ilyen?? Várom a válaszokat köszi!
L/14
deja vu - azt hiszem, így hívják ezt.
Tényleg, érdekes! Előfordul, hogy előre megálmodunk dolgokat, igen. De nem minden történik meg, amit megálmodunk. :))
Valaki eltudná küldeni azt a linket ahol lelehet tölteni a titok című filmet?
mert én nem találom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!