Ha azt mondtam kétszer, hogy esküszöm az életemre, hogy nem megy fel a gyerekem az emletre játszani, de ő most épp fent játszik, akkor meghalok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 18:44
1/19 anonim válasza:
Az életedre esküdtél, nem??? Szerintem te is tudod az univerzum szabályait ami Krisztus aláírt halála előtt hogy a földre is vonatkozzanak a kinti törvények. Azóta nem esküdhetsz csak úgy, felelőtlenül... Most ezt nagyon megszívtad.
2/19 anonim válasza:
Földre*
Amúgy meg nehogy elhidd, mégis miért halnál már meg te kis butus? Majd a levegő behajtja rajtad?
3/19 anonim válasza:
Jobb ha minnél hamarabb kihívod a mentősöket.
5/19 A kérdező kommentje:
Tele a táram a gyerekkel. Annyira agyonütném, hogy el sem tudom mondani. Erre itt bőgök lent a szobában. Minél normálisabb akarok lenni, annál nagyobb sz@rba kerülök. Valamit roh@dtil elrontottam régen...
Köszi a válaszokat, akkor van esélyem:)
2016. júl. 7. 19:02
6/19 A kérdező kommentje:
Miért a gyereket? Őt nem érdekli, hogy mik a kötelességei!
2016. júl. 7. 19:03
7/19 xAnswx válasza:
Annyira agyonutned?Szep kis szulo lehetsz... De nem fogsz meghalni nyugi.
8/19 A kérdező kommentje:
Soha nem tettem még meg. De minden vágyam. Ez van.
2016. júl. 7. 19:06
9/19 Yog-Sothoth válasza:
Azt jelenti, hogy a gyerekeid neveletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!