Ha azt mondtam kétszer, hogy esküszöm az életemre, hogy nem megy fel a gyerekem az emletre játszani, de ő most épp fent játszik, akkor meghalok?
Igen, meghalsz!
Nem biztos, hogy esküd miatt, lehet, végelgyengülésben...
Kinek mondtad?
Vagyis miért baj ha felmegy az emeletre?
Lehet hogy magaddal szemben vannak nagy elvárásaid, kritériumaid, önmagadnak az el nem fogadása és ez így jelenik meg a külvilágban hogy ilyen kényszerhelyzetek teremtődnek köréd.
Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert nem mindegy hogy fiatal anyukáról van szó vagy idősebb, bár én fiatalabbnak gondollak, idősebb korban szerintem ritkán nehezednek az emberre nagy elvárások, vagy esetleg a Szaturnusz visszatérésnél (27-29) éves kor körül lehet nehéz kisgyerekes anyának lenni, de gondolj arra hogy minden csak időszakos és a legrosszabb időszak is elmúlik.
Esküdözni meg nem érdemes ha nem vagy apáca :)
És milyen kudarcokra gondolsz?
Valahogy kellene módot találnod arra hogy elengedd a felgyülemlett dolgokat, akkor is ha csak pl egy kicsit tudsz relaxálni akár elmenni úszni vagy szaunába vagy kozmetikushoz vagy ami neked a kikapcsolódást jelenti,
Igazán nagyon köszönöm a hozzászólásokat. A problémák jelenleg átlépve.
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!