Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha azt mondtam kétszer, hogy...

Ha azt mondtam kétszer, hogy esküszöm az életemre, hogy nem megy fel a gyerekem az emletre játszani, de ő most épp fent játszik, akkor meghalok?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 18:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudom. Szeretem is, nem bántanám soha, de néha nagyon felböffen bennem a kudarcok hada és olyankor kicsit hülyeségeket érzek.
2016. júl. 7. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valamikor meghalsz.
2016. júl. 7. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, meghalsz!

Nem biztos, hogy esküd miatt, lehet, végelgyengülésben...

2016. júl. 7. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Már ne is haragudj, de a saját kudarcaidat és nevelésedet ne a gyereken verd le. Ő az aki semmiről nem tehet. Ezt magadban kell elintézned, és a gyerek(ek)et hagyd ki belőle!
2016. júl. 7. 23:00
 15/19 anonim ***** válasza:
egyszer mindenki meghal... persze van aki többször is, lásd Song Goku :D
2016. júl. 7. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Kinek mondtad?

Vagyis miért baj ha felmegy az emeletre?

Lehet hogy magaddal szemben vannak nagy elvárásaid, kritériumaid, önmagadnak az el nem fogadása és ez így jelenik meg a külvilágban hogy ilyen kényszerhelyzetek teremtődnek köréd.

Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert nem mindegy hogy fiatal anyukáról van szó vagy idősebb, bár én fiatalabbnak gondollak, idősebb korban szerintem ritkán nehezednek az emberre nagy elvárások, vagy esetleg a Szaturnusz visszatérésnél (27-29) éves kor körül lehet nehéz kisgyerekes anyának lenni, de gondolj arra hogy minden csak időszakos és a legrosszabb időszak is elmúlik.

Esküdözni meg nem érdemes ha nem vagy apáca :)

2016. júl. 8. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:

És milyen kudarcokra gondolsz?

Valahogy kellene módot találnod arra hogy elengedd a felgyülemlett dolgokat, akkor is ha csak pl egy kicsit tudsz relaxálni akár elmenni úszni vagy szaunába vagy kozmetikushoz vagy ami neked a kikapcsolódást jelenti,

2016. júl. 8. 18:56
 18/19 A kérdező kommentje:

Igazán nagyon köszönöm a hozzászólásokat. A problémák jelenleg átlépve.

33/n

2016. júl. 8. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem halsz meg attól még hogy megesküdtél ez csak akkor működik max ha félsz tőle és bevonzod
2020. márc. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!