Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az normális hogy látom a...

Az normális hogy látom a szellemeket?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta kezdődött ez. A legtöbben nem hiszik el, ezért mostanában nem is szólók róla senkinek. Kiskoromban mondogattam ezt a szüleimnek hogy látom a szellemeket de azt hitték hogy csak játszok. Most hogy nagyobb vagyok nem merek szólni senkinek. Másnál is van ilyen hogy látja a szellemeket? Múlt héten láttam egy balesetet is hogy egy öreg nénit elüt egy autó. A szelleme felment a túlvilágra. Elég ijesztő volt.

2018. jún. 22. 14:11
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Mindenki 6-7 éves koráig látja a szellemeket. Valaki nem megmarad, mint például nálad. De nem vagy egyedül, én ez ezzel a "problémával,, küzdök. (Apum is) Nálam 3z úgy kezdődött hogy mikor 9 évesen új házba költözünk láttam hogy 5-6 ember egyfolytában járkál a szobám ajtaja előtt. Másnap ezt elmondtam anyumnak aki közölte, hogy apám is látott hasonlót. Már lassan 5 éve látom őket. Tapasztalatkm nincs sok. De jó érzés látni hogy nem vagy én vagyok "ilyen,,.

2 hete mikor láttam egy nőt akkor csak állt egyhelyben és figyelt engem, viszont megmozdulni vagy kiabálni nem tudtam. Vagy a sokk miatt vagy mert a szellem tett valamit. Erre rá kell jönni.

Segítenj nem hiszem hogy tudtam, de ezt is örömmel írtam le, hogy ne érezd magad egyedül

jan. 28. 21:15
 32/32 anonim ***** válasza:
Most is látsz szellemeket?
jan. 28. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!