Az normális ha beképzelem a szellemeket magamnak?
ilyesmit látok vagy hallok akkor megmarad bennem és odaképzelem magam elé, de úgy h látom és ott üvölt.Halucinálok is. Ez normális? Veletek is volt már ilyen? De én teljesen normális vagyok, senki ne nézzen hülyének.
Légyszi normális válaszokat írjatok, előre is köszi :)
16/L
Pedig szerintem is normális vagyok. Amúgy kedves 6-os, hogy beszélgettél egy szellemmel? Megidézted vagy hogy? Nagyon érdekelne :)
Elmeséljem miket szoktam beképzelni?
Meséld:)
Egyébként meg ha nem félsz a halálól, örülj annak, amit látsz.
Van egy olyan baba h Chucky v micsoda és beleképzelem az ágyamba és nem merek lefeküdni, mert félek ha az ágyamról lehúzom a takarót akkor ott lesz és leszúr....olyan szinten oda tudom képzelni h hallom a baba sírásat, szóval halucinálok.
Na és ilyenkor annyira félek h most ne nézz idiótának, de be kell hívnom a kutyámat és úgy ugye nem vagyok egyedül és ott alszik velem a szobámba....aha, csak ez meg azért szar, mert van egy olyan remtörténet hogyha fekszel és lelóg a kezed az ágyról és megnyalja a kutya akkor reggelre meghal vmelyikünk, rá lesz írva a tükörre a kutya vérével h
,, te is meghalsz " v ilyesmi.
Így szoktam félni, amit küldtem videót neked attól úgy féltem h sírtam és a pisilés is elkapott de nem mertem kimenni a Wc-re sem, nehogy ott legyen a szellem benne. Pl. a Szamara
Van a Michael Jackson szelleme amit általános iskola 7. osztályában néztem meg, szóval kb. 3 éve és még mindig tudom h néz ki.
Van olyan szellem is h Bloody Mary, amit már idéztem is, persze semmi nem történt mert éjfélkor kell és nappal csináltam, de tudok idézni szellemet na de mindegy nem ez a lényeg most.
És van ez a Mary aki ott van a tükörbe, és leszúr...ez miatt nem merek sokszor tükörbe se nézni, van h reggel se.
Aztán van egy szellem aki a tévében lakik és nem merek néha tv-t se nézni mert kijön belőle és megöl 😞 ne nézz hülyének tényleg mert normális vagyok, nem pszichiátriai eset, csak bemesélem és odaképzelem, szellemet is, hangokat is
Na igen.
Te tényleg dilo vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!