Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy iskolai kollégiumból el...

Egy iskolai kollégiumból el lehet küldeni a szellemeket?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne hogy szellem van az iskolai koleszban jó páran öngyilkosok lettek már ott. Mostanság is volt aki öngyilkos akart lenni. Szerintem az ott ragadt szellemek teszik ezt. Sokan rosszul is szoktak lenni rázza őket a hideg meg depressziós ingerlékeny hangulatban vannak.Én egy évig voltam ott kollégista nem volt olyan nap hogy ne rázott volna a hideg meg ne fájt volna a fejem mindig volt valami bajom meg mindig valami félelem volt urrá rajtam sokszor rosszat is álmodtam meg éjfél körül felkeltem.Az volt a legijesztőbb mikor egyszerre keltünk fel éjfélkor kereken szobatársammal.

Hogyan lehetne elküldeni onnan a szellemeket?

2015. dec. 12. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Lehet, hogy nem szellem, csak egy rossz földsugárzás. Ha viszont szellem akkor el lehet küldeni egy szakember segítségével, bár azt a tényt, hogy van ott valami, azt be kell bizonyítani az igazgatóságnak, különben kinevetnek, hogy egy médiumot hívsz. Az is lehet, hogy nem szellem, csak negatív energia, mivel már lettek ott öngyilkosak, ezért ott maradt a düh, a szomorúság stb. és ez elindította a lavinát.
2015. dec. 12. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg létezne a felvetés, hogy ott öngyilkosok lettek volna a diákok rég "hírhedt" lenne. Nem igazán hallottam ilyenről még a hírekben sem.

Emellett hívjatok papot aki majd felszenteli a helyet.

2015. dec. 12. 12:49
 3/9 A kérdező kommentje:
A szintnevelő tanár mesélte hogy a negyedik emeletről kiugrott egy lány azóta csak bukóra szabad nyitni mindenhol az ablakot meg az elsőn felvágta az ereit egy lány minden csupa vér volt azt a szobát átalakították inkább lány konditeremmé vagyis kb van egy szobabicikli meg mittudom mi azt ennyi.
2015. dec. 12. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én biztos nem járnék oda. Esetleg hívjatok papot.
2015. dec. 12. 15:31
 5/9 Legoman ***** válasza:

Ha az igazgatóság is benne van, akkor hívjatok egy hozzáértő médiumot, aki megnézi a helyet, hogy tényleg van-e ott szellem vagy sem.

Mert tényleg elképzelhető (mint ahogy előttem is írták már), hogy az energiáktól érezted ott rosszul magad, és depressziósnak, mint mindenki más.

2015. dec. 12. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog. Minden koliban vannak olyan lakrészek, amik nagyon szellemesek.
2015. dec. 12. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nos ha gonosz szellem akkor:fogj egy tükröt és fesd a hátát feletére, ezután menj be abba a szobába ahol a legjobban érzed, akaszd fel a tükröt egy sarokba.Ha ez megvolt akár kántálhatsz is valami szöveget akár azt is hogy menj el.A lényeg hogy hideg lesz és akár köd is lehet látnod kell hogy a tükörbe szivárog.Ennyi:)
2015. dec. 12. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol, az egyszerre ébredés kapcsán elmesélnék egy történetet. Egyszer egy borozós este után hajnali 4kor egyszerre keltünk fel a szobatársanmal. Megkérdeztem mire ébredt fel, ő pedig mérgesen közölte hogy szellentettem egy nagyot. Utána egész nap fájt a fejük.

Annak hogy páran kinyírták magukat semmi köze ahhoz ami mostanában történik ott. Ez a negatív energiás szöveg elég béna.

2015. dec. 13. 22:54
 9/9 anonim válasza:
Hívjatok papot és kezdődhet az ördögűzés.
2018. márc. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!