Az normális hogy látom a szellemeket?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta kezdődött ez. A legtöbben nem hiszik el, ezért mostanában nem is szólók róla senkinek. Kiskoromban mondogattam ezt a szüleimnek hogy látom a szellemeket de azt hitték hogy csak játszok. Most hogy nagyobb vagyok nem merek szólni senkinek. Másnál is van ilyen hogy látja a szellemeket? Múlt héten láttam egy balesetet is hogy egy öreg nénit elüt egy autó. A szelleme felment a túlvilágra. Elég ijesztő volt.2018. jún. 22. 14:11
21/32 anonim válasza:
Puszta kíváncsiság:Hány szellem van mondjuk egy teljesen átlagos nap, egy teljesen átlagos tévénézős kora estén a szobában? Vagy hány szellem jut egy emberre egy légtérben? Hogy néznek ki? Rondák?Tudomást vesznek rólunk? Néznek? Intim helyzetben nem zavaró? Stb...
Privátot ne írjatok, ne próbáljatok rávenni semmire. Csak válaszokat szeretnék. Köszönöm
23/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem unom az életet.
2018. jún. 23. 22:55
24/32 anonim válasza:
Normalisnak nem nevezném, de mivel nem vagyok "alapból" szkeptikus, elkepzelhetetlennek sem tartom.
25/32 anonim válasza:
Látjátok ti a Nagy büdös semmit...! Egy-két egyszerű kérdésre sem tudtok válaszolni...
26/32 A kérdező kommentje:
Attól még hogy nem hiszel a szellemekben attol még léteznek.
2018. jún. 24. 10:42
27/32 A kérdező kommentje:
Én tudom az igazságot hogy a szellemek léteznek. Azt hogy ti nem hisztek benne, hülyeségeket irtok, kinevettek az engem nem érdekek, nagy ívben teszek rátok.
2018. jún. 24. 18:01
28/32 A kérdező kommentje:
Tudhattam volna hogy itt is lesznek olyanok akik nem hisznek.Engem nagyon érdekel ez a téma, cikkeket is szoktam a neten olvasni arról hogy mi lehet a halál után. Én nem szoktam hazudni. Amit leírtam igaz.
2018. jún. 26. 20:40
29/32 anonim válasza:
"De hülyeséget írtál. Pár perc alatt 100 évet leélni? Xd"
Teljesen reális dolgot írt! Két és fél percig voltam a klinikai halál állapotában, és nem csak az egész életem lepergett előttem, de más dolgokat is átéltem. 47 éves voltam akkor.
30/32 Antal456 válasza:
Szervusz kedves kérdező!Én előre szólok én nem vagyok köcsög én nem bántalak hiszek neked!Nos a tények!Véleményem szerint el kellene helyezned kamerákat a házadban(vagy ahol látod a szellemeket)mert azt írtad a kérdésben ,hogy nem hisz neked senki!Nos ez talán majd bizonyítékot keres talán rá!De mást is tudok javasolni!Például azt ,hogy keress végig nyomozz végig az elmédben és az emlékeidben ,hogy nem e történt valami nagyon rossz veled ami megviselt!Mert ha igen akkor viszont meg kell próbálnod legyőzni!Ennek a legyőzésnek csak te tudhatod a módját!Senki más!Mondod ,hogy nem vagy beteg és ha valóban nem akkor légyszíves halgass rám:nem kell hívnod dili dokikat akik le leggyintenek azzal ,hogy ez a bajod meg amaz...bla bla...és felír neked valamilyen gyógyszert!Ja és még valamit akarok ,hogy ha mégis csak történt veled olyasmi ,hogy ami megviselt vagy netán meghalt egy jó haverod vagy netán családtagod akkor az is lehet ,hogy nagyon hiányzik és csak a fantáziát szüleményei és csak halucinálsz!Viszont még a lényeg:ha nem sikerül semmi és nincs eredménye akkor próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot!Bocsi ez tudom nagyon hülyén hangzik de meg kell próbálnod ,hogy kiderítsd ,hogy mit akarnak tőled vagy ,hogy mi a szándékuk!Ha ez sem sikerül és továbbra sincs változás akkor írj ide nekem vissza és további segítséget adok neked!Bocsi a hosszú szövegért szia!!:Üdvözlettel:Antal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!