Az normális hogy látom a szellemeket?
Nem igazán értem mit vársz a válaszolóktól.
Szerintem nem elfogadott az ilyesmi, de ez nem azt jelenti, h nem valós. Baromi sok ember van akik ténylegesen látnak fura dolgokat. Ha szüleiddel nem tudod megbeszélni ahogy sokan mások sem akkor beszélgess olyanokkal akik hasonló cipőben járnak. Ez nem egy olyan képesség amitől túl sok bajod lehet egészen addig míg meg tudod különböztetni az átlátszót a kevésbé átlátszótól. Körülötted élőkkel hitesd el, hogy normális vagy, és ennyi.
Fejleszteni bármikor lehet bármilyen képességet. Döntsd el, hogy mit szeretnél ezzel az egésszel.
Ha meg csak troll vagy akkor remélem egész jót szórakoztál. Az fura az írásodban hogy ha tényleg egész életedben ez így van akkor erre a költői kérdésre, hogy normális-e már millió választ leszűrhettél rövidke életed alatt.
Szia! Nem normális, kezelésre van szükséged, én vállalnám a terápiát.
Malcolm Crowe, pszichológus.
U.i.: Nem látta valaki a jegygyűrűmet?
Kedves Kérdező!
Mivel én magam nem látok szellemeket, nem tudom megítélni, hogy te mit látsz, és azt a látást mely elmeállapotban teszed. Amit neked és az eddigi hozzászólóknak szívből ajánlok, a következő. Érdemes lenne megnéznetek Shakespeare Hamlet c. művét. Ebben áll: "Több dolgok vannak földön és égen, ó, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Más fordításban az álmodni helyett a felfogni szó szerepel.
Ha érdekel némi szakirodalom azokról a dolgokról, amit te látsz, a magyarul legegyszerűbb hozzáférhető mű a Tibeti halottaskönyv. Ajánlom. Ezen kívül nézz utána a phova kurzusoknak is.
Azoknak, akik nem látnak túl a 3D-s mindennapi rögvalóságuknál, ne beszélj az élményeidről -minek is tennéd? Nem visznek előre.
Ha felnőtt vagy már, fejleszd magad.
Fogsz privát megkereséseket kapni a kérdésed okán, én nem leszek köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!