Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális, ha a Mesterem ezt...

Normális, ha a Mesterem ezt váltja ki belőlem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a tudása és az emberi tisztasága annyira lenyűgöz, hogy csodálattal nézek rá, iszom minden szavát, feltétel nélkül bízom benne... Kicsit szerelem érzés, de egyáltalán nem szexuális töltetű, hanem szellemi. Tisztelem, eszembe sem jutna úgy közeledni hozzá, de mégis sokszor azon kapom magam, hogy úgymond gyönyörködnöm benne, nyilván nem tökéletes de a lelke miatt annak látom (gondolom mások is). Ti is így vagytok a Mesteretekkel?
2018. jan. 7. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Te szerelmes vagy.

Nekem nincs mesterem.

2018. jan. 7. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen mester?
2018. jan. 7. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként irigy vagyok és meghatott is. Rólam senki sem írt ilyen szépet.
2018. jan. 7. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom, hogy normális. Miyagi sensei megtanított harcolni és bonszáj fákat nyírni, amikor kócosak. Viccen kívül nekem is voltak mestereim azt se tudom, hogy mestereknek lehet-e nevezni őket. Bennem nem volt olyan tisztelet feléjük mondjuk. Suliban jártam egyetlen egy barátom sem volt ott, na nem voltam antiszociális meg ilyesmi csak nem érdekelt milyen kapcsolatokat építenek ki egymással és népszerű sem voltam. Szünetben aludtam vagy zenét hallgattam, hogy kik voltak az osztálytársaim? Maximum néhány arcra emlékszem. Eközben történtek kisebb nagyobb dolgok, de kit érdekel? Egy nap verekedtem pár sráccal, jó nagy verekedés volt. De erre még visszatérek. Ők füves cigiztek szünetben én meg közelben voltam, néztem a csordákat, mint valami természetfilmet. Mondjuk volt aki felnőttben nyomta, másik cigizet meg valami port szívtak, terrorizálták az osztálytársukat, r*bckodtak... Én csak néztem, mint valami mozifilmet. Másnap hazafelé menet belém kötöttek, mert valaki beárulta őket és azt hitték én voltam. Elsőnek fenyegetést kaptam és lökdöstek néha. Valahogy megúsztam a dolgot, kb. 2-3 hétig ment így. Hazafelé már vártak, de csak beszólógattak meg lökdöstek. Egyik nap megakartak verni elfutottam, viszont elkaptak és visszarántottak 5-en voltak esélyem sem volt. Amikor meg akart ütni az egyik srác, rájuk kiabált az egyik kocsmáros nő, mert egészen egy helyi kocsmáig futottam. Végül az is valahogy lezajlot és behívott engem, meghívott egy kólára, pedig én sört akartam. Ezt követően majdnem mindennap ellátogattam oda hazafelé jövet vagy csak úgy. Miért mentem oda, mintha a törzshelyem lenne? Mindennap keményen pókereztek és én is beszálltam. Megkedveltek, de sört nem adtak sajnos. Mondjuk nem szépítek voltak közöttük rossz életűek is. Ott kaptam néhány tanácsot, hogy ne hagyjam magam meg rúgjak a pisilőjük alá. Megtanultam a szemmelvérést meg hasonlókat, elbeszélgettem a kocsmáros nénivel. Kisebb-nagyobb munkát is adtak nekem. Szóval beilleszkedtem a részegek közé. :D Eltelt két-három hét és tovább akartak zaklatni. Az egyik srác megfogtak a felsőmet és falhoz akart nyomni. Olyat rúgtam alá, hogy térdre rogyott. A másikat nekifutásból gyomorszájba rúgtam, lefejeltem, szájba vertem, beletérdeltem a mellkasába, kivertem a fogát... Többi teljesen homályos, kikapcsoltam. Kaptam néhány hét felfüggesztést hercehurca is volt. Aztán már nem mertek még rám se nézni. Ők nem kaptak semmilyen büntetést csak én, hiába engem is jól elvertek. Fogtam a telefonomat és lekaptam őket, ahogy cigiznek megmutattam az igazgatónak. Azután őket kicsapták és én lettem a legfőbb antiszoci meg ilyesmi, de közben nem is voltam az. Mit tanítottak a rossz életű mestereim? Küzdj addig, amíg a kisujjadat tudod mozgatni! Ne engedd, hogy mások uralkodjanak feletted! A pókerrel sok pénzt, illetve sok pénzt lehet veszíteni! Az élet nem egy tündérmese! Ne a félelmeid irányítsanak meg ilyesmik
2018. jan. 7. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Én utálom a mesterem. Ellenem fordította Padmet, aztán kezem, lábam levágta, és otthagyott egy lávatengerben elégni.

üdv: Darth Vader

2018. jan. 7. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Normális.

(Habár: mi normális?)

2018. jan. 8. 00:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért is lenne abnormis?

Hiszen az is normális, hogy az óvodás szerelmes az óvónénibe!

2018. jan. 8. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem, ti agyon is.. nem is folytatom... -.-

Másfelől, nem Obi-Wan fordította Padmét Anakin ellen, hanem Palpatin és Obi-Wan vágta le a kezét és a lábát, de ha már idézel valahonnan, akkor legyél pontos.

Amit érzel, az szeretet, feltétel nélküli szeretet. A spirituális fejlődésben ez előfordul, ha találsz egy mestert számodra.

Igen, ez normális. Tudod, nézd meg az alapjait a spirituális fejlődésnek, akkor megérted.

Többfajta szeretet és szerelem érzés van, a vágyakról ne is beszéljünk.

Mivel kellemes az energiája számodra, ezért bátran és örömmel, szeretettel fordulsz felé.

Ez normális, az lenne a baj, ha egy spirituális ember nem váltana ki belőled hasonlót.

2018. jan. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!