Különböző időszakonként megszáll egy érzés, mintha éreznem a masik embert. Belem költözik, mintha velem lenne . Ahogy jon ugy Megy ki belőlem. Mi ez?
Ên Gyöngyivel szoktam veszêlni ha jól bebaszok .
Érdekes utána egy-két hétig velem marad .
Hiányzik, megyek is egy kupicáért !
Érdekes, kellemetlen érzés lehet. Ha nem értem félre, akkor tudom miről beszélsz, bár én inkább a "behatoló" szoktam lenni. Furcsa érzés, amikor bennem "kutatnak"\"turkálnak".
Amit én megtapasztalok olyasmi, mint a telepátia, csak érzelmi síkon. Másképpen ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy te leírod, de úgy félreérthető.
Nem hiszem, hogy van ennek neve, és nem is sok mindenki képes rá, vagy csak nem tudja mi ez, de nem is baj, mert visszaélhetnének vele - talán csak azért rossz, mert keveseknek lehet erről úgy beszélni, hogy megértsék.
Az ikerlélek kulcsszóra reagálva... bizonyos emberekkel ez erősebb. Szorosabb lelki kapcsolatban lévők közt ez az "empátia-telepátia" vagy mi a szösz is erősebb.
Ne félj tőle, ha meg tudod tanulni "kezelni", akkor inkább hasznos, mint ártalmas, csak soha ne használd rossz célra, és kerüld az olyan emberekkel, akik ártani akarnak neked\befolyásolni akarnak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!