Mit jelenthet ez? Tegnap a Telekinézist gyakóroltam. Igaz kezdö vagyok még. Na a lényeg épp lementem alfába és megjelentem magamnak. Az az 2 lett belölem hirtelen. A fizikai testem és a szelemi.
Veszekedünk mivel
szelemi lényem szerint nem vagyok még elég magas szinten hogy láthasam öt.
Ez mit jelent?
Nem nézhetek tükörbe ezentúl?
Vagy mit?
mi kamu?
Hadjad már!
Ez komoly!
MOST IS VALAMI IRÁNYÍTJA AZ ELMÉMLGA.TGET
De ha azt írom hogy elrabolt egy raptoid azt elhiszed mi.
Mi a francnak klónoztad magad, amikor belőled egy is sok.
Tiszta sokk! Hát kellett ez neked? Ezt kell csinálni-e? More! Most aztán jól tele-kinézel!
Lehetőségek:
1. multiplex személyiségzavarod van (tudathasadás), de az elég érdekes lenne egyik napról a másikra
2. bebeszéled magadnak, hogy ketten vagy, mert izgalmas, érdekes, és így különleges lehetsz valamiben, jobb híjján.
7-es válaszoló nem mondasz hülyeséget:DDDDD
de amúgy ha tényleg meditáltál és fel vetted a kapcsolatot a SZELLEMI SEGÍTŐDDEL és tényleg kezdő vagy még akkor tény, hogy nem láthatod vagy is még nem állsz rá készen... de megsúgom a szellemi segítőd úgy néz ki ahogy te tudat alatt elképzeled szóval lehet hogy, egy előző életedből megmaradt fontos személy képében jelenik meg számodra....tehát ha komolyan érdekel akkor csak szépen lassan haladj építsd fel minden részletet ne ugorj egyből az közepébe.... ha meg unatkozol és hülyéskedsz akkor feltétlen fordulj orvoshoz nehogy megfojtson "alfába menet" "szelemi lényed" :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!