Mit jelenthet ez? Tegnap a Telekinézist gyakóroltam. Igaz kezdö vagyok még. Na a lényeg épp lementem alfába és megjelentem magamnak. Az az 2 lett belölem hirtelen. A fizikai testem és a szelemi.
Veszekedünk mivel
szelemi lényem szerint nem vagyok még elég magas szinten hogy láthasam öt.
Ez mit jelent?
Nem nézhetek tükörbe ezentúl?
Vagy mit?
Tisztázzuk a fogalmakat:
Telekinézis = dolgok mozgatása a gondolat erejével
Alfa = alvásnál és meditációnál egy állapot
A kettő soha nem függött össze.
A telekinézist erős koncentrációval érik el és nem alfában.
A kérdés meg csak kitaláció, és csak nagyokat akartál röhögni azokon, akik beveszik.
ha erösen koncentrálsz kitudod mozditani a lelked
Ehhez kell egy kis telekinézis ugyanis a lélek is egyfajta tárgy és hogy tud mozgatni azaz előhívni kell egy kis gyakorlat.
Alfa azaz erős koncentráció azért kell hogy kikapcsolj és csak a belső hangra figyelj és ne zavarjon semmi külső tényező. Na szóval miért nem illik össze a kettő. Az egyik nélkül nem megy mind kettő kell a hatás eléréséhez. Az meg hogy nem sikerült ezt sokáig fent tartani az annak köszönhető szerintem hogy nem tudtam mindkettőt megfelelően működtetni egyszerre.
KAMU
De, ha ez nem kamu, akkor látogasd meg a tttweb.hu - weboldalt. Itt lehet feltenni kérdéseket mindenféle ezó témában, és itt bármit bekajálnak. Még azt is, ha azt írod nekik, hogy tegnap kirepültél az ablakon.
Hány éves vagy, betmen?Hogy ilyen nehéz a szövegértésed?
Ha pedig kamu kérdéssel akarod szórakoztatni a jó népet,akkor legalább humorosabbat találj ki.
A lélek egy tárgy.Hát persze!Akkor tedd a vitrinbe.
Van még aki félreértette a semleges véleményemet? :) Se vele, se ellene az álláspontom és abban nagyon egyetértek, hogy a kérdező - kérem ne sértődjön meg - korosodnia kell még. Illetve szövegértelmezési problémákat látok én is, de úgy 10 évvel később biztosan érettebben fogja látni a világot. Reméljük, hiszen mindenki volt tinédzser és naív, márpedig ezért nem fújjolhatunk rá... vagy van aki egyből érett és tapasztaltnak született? :)
A kérdezőnek: a lélek nem tárgy, gondolj csak bele, hogy amikor valaki meghal akkor érzékelsz fizikai érzékszervvel tárgyat mozogni a levegőben ahogy elhagyja a testet? Továbbá megnyugtatlak nézhetsz tükörbe nem fogsz sem láthatatlanná válni sem anyagtalanná ettől. Olyan érzésem van mintha túl sok sci-fit néznél, a Te dolgod, de nem minden valós amit ott látsz. Veszekedésről: nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb szó rá, de ha tényleg veszekedés akkor az a saját hangod - az egóé. Érvel, ellenérvel, aggódik, dühöng stb. - ha valaki magában motyog az önmagával vagyis az egójával beszél. Csak tudod az érzékszerveket nagyon könnyű becsapni és az illető azokat valósnak hiheti. Testen kívüli élmény ahogy írtam és mások is - a klinikai halál állapota pl., de amilyen fiatal vagy nem fognak komolyan venni. Érdekes dolgokat írsz le, de nagyon szétszórt vagy még és ha amúgy is az a cél, hogy megtaláld önmagad akkor előbb meditálj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!