Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A tulpák létező dolgok?

A tulpák létező dolgok?

Figyelt kérdés

Gondoltam megnézem neten mi ez a tulpa, és találtam is egy weboldalt ahol mindent leírtak róla, bár nekem úgy esett le a dolog hogy aki írta, az 99% hogy ő maga valamilyen kábítószer vagy drog tapasztalatai vagy azoknak a hatásai később mutatkozó része volt neki az elméjén.

De aztán észre vettem hogy az internet tele van ilyennel. Szóval nem tudom hogy ez most igaz vagy más metet szívó emberek is megtalálták ennek az asztrológiai jelentőségét.az utóbbit sajnos azért feltételezem mert van egy ismerősöm aki sok drogot kipróbált és teljesen elmosódott a felfogása, a személyisége, és pontosan így szokott beszélni is ahogy azon a weboldalon láttam. Szóval valaki aki még nem fogyasztott drogot vagy esetleg már régebben :D az tudna véleményt írni?

2018. jún. 13. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Utána kellett néznem, mi ez a dolog, de azt kell mondjam, létezik. Vagyis hát teljesen szubjektív, hogy létezik-e. Sokan tudatosan szétválasztják a személyiségüket, és nevet adnak az egyes perszonáknak. Például József a komoly énjük, amit a külvilág felé mutatnak, aki a munkahelyen előadást tart, a felnőtt, az érett. De mikor hazamegy, elteszi Józsefet, és előveszi Józsit, akit csak a családjának tart fenn. A tudatos viselkedéskontroll egyik eszköze ez.

Aztán persze vannak a hasadt személyiségű, pszichés zavarokkal küzdő emberek, ami nem szubjektív dolog, vagy legalábbis nem csak az. Ezt is nevezheted tulpának, hiszen - mint olvasom - annak az a lényege, hogy önálló személyiség, amit nem lehet kontrollálni, saját döntéseket hoz.

Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól válasznak tűnhet, de én is most hallok erről a dologról először.

2018. jún. 13. 17:09
 2/7 anonim válasza:
Mordehai pinceje!!!
2018. jún. 13. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdező

Tulajdonképpen a tulpa egy gondolatforma.

A gondolatforma a pszichikus energia egy kis, összesűrített csomagja. Mint minden energiát, a

gondolatformát is be lehet programozni hogy véghezvigyen bizonyos feladatokat, vagy egy

bizonyos helyre utazzon. A gondolatforma sikeressége teremtője aurájának erejétől függ. Egy

gyenge gondolatforma gyorsan szét fog oszlani, és semmit nem ér el.

Az erős gondolatformák, ha elhanyagolják őket, pusztításba kezdhetnek. Az energia energiából

táplálkozik, és egy pár hetes gondolatforma már mindenféle hatást, érzelmet és más energiát

összeszedett a környezetéből. Ez néhányaknak csodálatosnak tűnhet, de egy mutálódott

gondolatforma gyakran visszatér teremtője közelébe, csak hogy pusztítson – köszönhetően az

összegyűjtött külső energiáknak.

A mágikus segítőtársat rendszeresen "etetni" kell. Ez azt jelenti,

hogy energiát kell adni neki, és programozni kell.

Szóval vigyázni kell vele.

2018. jún. 13. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, léteznek, ezt a kérdést is a tulpám írta ki.

Alfonz! Helyedre!

2018. jún. 14. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Azok a főnevek, amik leginkább ezós oldalakon fordulnak elő, mind kitalációkat jelölnek.
2018. jún. 14. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
nem számít.
2018. jún. 14. 21:25
 7/7 anonim válasza:
100%
Igen.Viszont sok a szkeptikus.En nem hittem benne és az egyik mely meditációk során jött elő ő...Amikor ott lent voltam alfába.Ha érdekelne esetleg több írj nyugodtan.
2021. jan. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!