Szeretnétek örökké élni?
Valszeg sokan igen. De milyen következményekkel is járna ez?
Egy örökkévalóságban minden megtörténhet.
Hangsúlyozom: bármi!
Biztos, hogy ez jó lenne?
Örök élet nem jó. Az lenne jó, ha addig élhetnék, ameddig akarok. Addig élnék, míg látom értelmét, amíg élvezném / bírnám / elviselném az életet. Látnék, megélnék más világokat stb.
Szóval meglenne az örök élet képessége, de egyszer dönthetnék a vég felől, bedobhatnám a törölközőt (lásd Angyalok városa). Így lenne értlme.
Köszönöm a válaszokat. A többség fél az örökléttől és teljes joggal :-(
Legyél te is jehova tanúja és örökké élhetsz! Mit mondott petike a 1.13ba? Szép kis vers.
Viccet félretéve, ígyse úgyse hal meg senki, csak vedlik.
Ez most vicc?
Én is bekerülhetek a 300.000 közé?
Más, nektek, Jehova tanúinak: utcákon látom a HÍRDETÉST:
JW.ORG
Ezek szerint Jehovának van honlapja? Netán e-mail-ezhetek is vele? De jó lenne! Sok kérdésem lenne HOZZÁ, de nem hozzátok. Miért beszéltek a nevében???
Bocs az OFF-ért
Az én kérdésem komoly volt. Tényleg kíváncsi voltam / vagyok a felvetett kérdés hogyan hat az emberekre, mit válaszolnak rá.
Sajnos nem sok értelmes választ kaptam. Bocs!
Szeretem, ha valaki meg is mondja, mit, miért.
Én a kérdés felvetésében és a válaszaimban is próbálgattam a válaszokat. Azért irom így mert nem akartam rögtön elsütni a puskaport.
Inkább úgy mondom: adagoltam a lehetőségeket.
Nem vagyok ellene semminek, de szeretem, ha valaki tudja, mit miért mond.
Mégegyszer: Egy örökkévalóságban minden megtörténhet.
Erre várnám a válaszokat.
Aki hisz az örökkévalóságban, miért gondolja, hogy az örökké tökéletes lesz?
Miért ne lehetne BÁRMI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!