1/8 anonim válasza:
Szeretne a fszom. Végignézni, ahogy az összes szerettem megöregszik, majd meghal? Kösz nem.
2/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha magam irányítom az életem, a képességeim, és végig jó körülmények között vagyok.
3/8 A kérdező kommentje:
Én igen.Meghal az összes szerettem,de ugyanakkor láthatom még az ükükükükunokáimat is.Nemcsak a halálukat,de az életüket is.
Továbbá:a szeretteimtől függetlenül cselekedni,megtenni minél többet,végtelenül sok értelmes és hasznos dolgot mindenképpen érdemes volna.
2017. szept. 14. 12:48
4/8 anonim válasza:
Hiába nem halnék meg, a testem öregedne. Napról napra leépülnének a szerveim... Szenvedés lenne, mind testilwg, mind lelkileg. Nem kell őrök élet.
7/8 anonim válasza:
"Napról napra leépülnének a szerveim..."
Örök élet természetesen csak örök fiatalsággal együtt ér valamit.
8/8 anonim válasza:
Én mindenképpen szeretnék!!!
NEM érdekelne, hogy mindenki meghal, akit ismertem és nem láthatom őket többé!
Van elég ember a világban rajtuk kívül is... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!