Szeretnétek örökké élni?
Figyelt kérdés
Valszeg sokan igen. De milyen következményekkel is járna ez?
Egy örökkévalóságban minden megtörténhet.
Hangsúlyozom: bármi!
Biztos, hogy ez jó lenne?
2018. máj. 29. 09:09
11/32 A kérdező kommentje:
Isten?
Ő az egyetlen, aki értelmet adhat (örökké tartó) életünknek.
Kérdés, hiszel benne vagy sem.
De ki Ő?
Biztos, hogy jőindulatú?
Mi van ha nem?
2018. máj. 29. 11:08
13/32 anonim válasza:
Én nem vagyok elégedett magammal sok mindenben, sőt ezt a világot is utálom, haragszom a globális felmelegedésre, hogy lebetonoztuk a világot, kiirtottuk az erdőket, állatfajok pusztulnak ki, mindent beborít a műanyag szemét ami nem bomlik le, 7milliárdan itt élünk, és vesszük el az életteret az állatok elől, növények elől, pusztítunk mindent magunk körül, mérgezzük a folyókat, ősrégi korallzátonyok pusztulnak el, nem szeretném látni, hogy mi lesz ebből
14/32 anonim válasza:
Ha mindenki más meghal körülöttem, aki számomra fontos, akkor nem.
16/32 Közveszélyes Kontár válasza:
azert hogy orokke szenvedj attol hogy miert is vagy es ettol boldog legyel
17/32 anonim válasza:
Nem! Alig várom már hogy elhúzzak innen nem hogy mèg itt maradjak örökre!
18/32 anonim válasza:
1, Nem, a jelenlegi "életem" is egy átok, így elég. 2, Nem sok változással járnia: szenvedés, szenvedés, szenvedés...
19/32 anonim válasza:
Na latom eleg paras helyzetbe vagy
Nincs halal, csak vedlesz egyet aztan megint szuz leszel 15-16 evig. Viccet felreteve ha ez megnyugtat kutakodj tavolkeleti vallasokban abban sok az igazsag,de ugyelj arra,hogy sok a kamu guru. De megnyugodhatsz,ha meg is halsz,ha 20 elet mulva is egyszer majd visszautazhatsz ebbe az eletedbe :D
20/32 anonim válasza:
Az örök életet csakis a paradicsomi àllapotok tennék élhetővé,tökéletes testben.De mivel a földön jelenleg messze nem tökéletesek az àllapotok,így itt szenvedés lenne az örök élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!