Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gondolkoztatok már azon hogy...

Gondolkoztatok már azon hogy milyen lenne "örökké" élni?

Figyelt kérdés
Az baj ha én ilyeneken szoktam filozófiázgatni?
2017. nov. 5. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz lenne. Mindennek van vége, nem véletlenül.
2017. nov. 5. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én is szoktam. Csak ilyenkor rájövök,hogy nem élek örökké,s hogy csak az időm vesztegetem ezekkel a gondolatokkal.
2017. nov. 5. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom szar lenne. Mindenki akit ismersz lassan elenyészik és meghal és a legrosszabb talán még nem is ez, de te is elfelejted lassan őket. Már nem emlékszel az arcukra, a hangukra, a személyiségekre. Az ember akit egyik pillanatban még halálosan szerettél a másik pillanatra már csak foszlányok maradnak meg belőle.
2017. nov. 5. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma már nem. Nem szeretném, így is bünti az ittlét.
2017. nov. 5. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz lenne, semmi jó nincs ebben az életben, ha lehetőségem lenne megkapni az örök életet gondolkodás nélkül elutasítanám.
2017. nov. 5. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
#2 szívembő szóltál, pont így vagyok ezzel
2017. nov. 5. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ből*
2017. nov. 5. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, én is gondolkodtam már ezen, meg még sok ilyesmi dolgon, szerintem nincs ezzel semmi baj.

Arra jutottam, hogy nem szeretnék örökké élni, lelkileg nagyon megterhelő lenne végignézni a szeretteim megöregedését és halálát, később pedig valószínű értelmetlennek látnám az életem nélkülük úgyhogy én nem tudnék így élni. Persze később meg lehet szeretni mást is, de ez egy örök körforgás lenne, végül mindenki megöregedne és meghalna mellőlem, szóval nem, nem vállalnám be.

2017. nov. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!