Szerintetek vissza lehet forgatni az idő kerekét vagy a hibás döntéseknek örökké súlyos következményei lesznek?
1. nem lehet visszaforgatni
2. tetteidért vállald a felelősséget és a következményeket
3. olvasd el a következő könyveket: arnold schwarzenegger a testépítés nagy enciklopédiája; sárgakapszula
4. miért a múltba akarsz visszamenni? a jelenben talán miért nem akarsz elkezdeni sportolni?
#1: Nem arról van szó, hogy nem sportolhatnék, de az elcseszett fiatalkorom miatt teljes értékű férfivá már nem válhatok, mert:
ad1. A péniszem már nem fog növekedni. Ha fiatalon a sport miatt jobban termelődött volna a tesztoszteron (és azzal együtt intenzív nemi életet is éltem volna), akkor most nagyobb lenne a férfiasságom. De erről már lekéstem.
ad2. Fiatalkoromban a szar étkezésnek és szintén a sport hiányának köszönhetően nem alakult úgy ki a csontozatom és ebből adódóan alacsony is lettem, amin most már nem tudnék változtatni a sporttal.
Gyakorlatilag a serdülőkoromban abban a pár évben sikerült tönkretennem kvázi az egész életemet, mert ugye mindenki tudja, hogy a tinédzserkor határozza meg az ember életének döntő részét.
- Van időgéped?! Nincsen.
- Felismerted a problémát? Felismerted.
- Tehetsz még ellene? Persze, hogy tehetsz.
Ne a múltba révedjél, hanem kezdjél el gyúrni most.
23 évesen még bőven egy kis szros vagy, előtted az élet, változz meg.
Nem a testméreteiddel van a baj, hanem az önbizalmaddal.
A leírtaknak nem sok köze van a cerkád méretéhez, láttam én már 160 centis fickót hatalmas szerszámmal, és nagy bengát is 5 centis farokkal.
Tessék itt van két egyforma magasságú srác:
Ez se fog megnyugtatni, de a volt barátom kisfiús alkatú volt, 170 cm, vékony, kisfiús arccal, és egy majdnem 20 centis pénisszel. És nem én voltam az első barátnője, és nem a méretével ismerkedett :D Érdekes, izgalmas egyénisége volt, kedves volt, volt sok érdekes hobbija, szerette, amit csinált.
23 évesen semmiről se késtél le, az életed még mindig a tiéd, magasabb már nem leszel, és valszeg a cerkád se nő már meg, de még rengeteg mást alakíthatsz magadon. Én a belsőddel kezdeném, az önbizalmaddal, a másokkal és önmagaddal való viszonyoddal. Értékeld magad, kösd le magad érdekes dolgokkal, tanulj, fejlődj. Ez nem egy lejátszott meccs, éveid vannak a hibás döntéseket átjavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!