Ha egy lány megcsalja a pasiját, az egyedül a lány hibája, vagy hibás az is, akivel megcsalja?
Kérdés hogy az idegen pasi tudja-e. A megcsalásban nem hibás, de olyannal kezdeni akinek párja van nem szép húzás.
De ugye csak olyannal lehet így kezdeni aki vevő rá....
Mind harom fel hibas!!
A lany valoszineg nem ok nelkul keresi mashol az oromot...vagyis a parja is hibas
A srac aki parkapcsolatban elo lannyal lefekszik o is hibas, mert ez undorito dolog
Es a lany aki a megcsalas mellett dontott a szakitas/szunet/megbeszeles helyett o is hibas..
Mindkét fél elítélendő valamilyen szinten, de szerintem külön kell kezelni a kettőt.
Egyrészt gáz olyannal kezdeni, akinek tudom hogy párja van. Másrészt ahogy írták, csak azzal lehet aki hagyja is.
A "megcsaló" fél helyzete sokkal elítélendőbb, tekintve hogy lehetne benne annyi gerincesség, hogy ha nem működik a kapcsolata, akkor szakít, ha meg működik akkor nem csalja meg a párját.
Nálam olyankor kap a csaj is egy verést, a csávó meg nagyobbat de már viperával.
Mondjuk azt hozzáteszem hogy ehhez is két ember kell, de ha valami nem megy külön lehet menni kulturáltan is.
Én is csak a lányt hibáztatom, de ha a nemek fordítva vannak, akkor csak a férfit.
Tehát mindig a csaló felet.
A hűség az egyén döntése.
Ha ezt megszegi, annak nincs köze máshoz.
Ha te PL mindent beleraksz a kapcsolatba, de a másik fél már fél lábbal kint van, és lelépne, csak fél egyedül lenni, akkor inkább szakítanod kellene mielőtt keffenteni mész mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!