Létezhet az hogy az alaplap minden része hibátlan egyedül a integrált hangkártya része hibás?
Figyelt kérdés
Barátnőm bekapcsolt állapotban kihúzta majd egy másik hangfal szettet csatlakoztatott a géphez.Azóta nincs hang semmilyen hangfallal .Azóta felraktam neki a gyári ajánlott drivereket ( évek óta telepítek os.rendszereket de ilyennel még nem találkoztam)a gyártói Asus oldalról.Kapott friss xp-t ,windows7 et.Felrakom rá a drivereket ( kiválasztom az os-t 32 bitet ) de egyszerűen nem megy nem talál hang eszközt.Aida 64 el mindet megnéztem minden lehetséges drivert ,chipset( audio több verzioban gyártói , realtek oldalról,) mindent megpróbáltam de egyszerűen olyan mintha nem is lenne bele integrálva.Veszünk neki ilyen usb-s hangkártyát azzal lesz hang ? Nem ismerem még az usb-s hardvert.2013. jan. 28. 20:26
2/4 anonim válasza:
Nekem usb-s hangkártyám van, semmi extra, annyi hogy van rajta egy led meg hangerőszabályzó. Na meg kéznél vannak a csatlakozók.
3/4 anonim válasza:
Üdv az eszközkezelő lát valamit a hangkártyából ?
Ha nem az is lehet hogy letiltódott a biosba :)
4/4 Komplikato válasza:
Integrált hangkártyáknál sajnos előfordul, hogy bekapcsolt állapotban dugdosva elhaláloznak. (Pedig ugye a driver tud olyat, hogy bedugásnál érzékeli az eszközt és feljön egy beállító ablak, de még is.)
Annak idején hasonló volt az S-video kimenetes videókártyákkal is, azokon meg ez a csatlakozó halt le, mert mindenki bekapcsolt eszközöknél dugdosta.
érdekes módon az előlapi csatlakozónál ritka ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!