Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen rosszindulatúak...

Miért ilyen rosszindulatúak és örökké elégedetlenek az emberek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez egy örök dilemma! de tényleg így van...folyton elégedetlenek és nem boldogok, nehéz változtatni az életen, folyton a jobbat akarjuk mindig, és a jelent pl nem becsüljük meg...:(
2017. jan. 12. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon idegesít,hogy az emberek 90% ilyen.

Rossz ha esik az eső,rossz ha esik a hó,rossz ha meleg van vagy ha fülledt az idő.

Mindig mindenkiről megvan a kis véleményük,természetesen negatív és még hangoztatják is, mindenki hülye,szar az egész élet.

Én komolyan mondom nem tudom,hogyan lehet így élni...

2017. jan. 12. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom mert látják hogy Nyugat-Európában mennyivel jobb az életszínvonal, és nem tudnak vele mit kezdeni, hogy ők miért nem érdemlik meg azt a színvonalat.
2017. jan. 12. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:

A poén az, hogy ezek az emberek csak az állam, a világ, az embertársak felé ennyire igényesek, vannak magas elvárásaik.

Magukkal szemben igény nincs, jó a 8 általános.

2017. jan. 12. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Így van, köszi,hogy leírtad helyettem.
2017. jan. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!