Hogy reagálnál, ha találkoznál azzal az emberrel, aki megölt téged egyik korábbi földi életed során?
Figyelt kérdés
Akár hiszel benne, akár nem, mit váltana ki belőled?2018. jan. 11. 13:13
11/18 anonim válasza:
Dolgunk van. Vagy örök riválisom, és fejleszt, vagy jó-rossz harcát járjuk.
12/18 anonim válasza:
Lehet, hogy már rég találkoztam pár gyilkosommal a korábbi életeimből. De ki nem sz@rja le, ha nem ismerem fel őket és ők se engem?
13/18 A kérdező kommentje:
#12 a lélek megérzi, az ilyet nem lehet elfelejteni:/
ezt viszed életről èletre, amíg meg nem oldódik a dolog(kiegyenlítődés)...
2018. jan. 11. 23:39
14/18 anonim válasza:
Nem volt előző életem, ahogy következő se lesz.
15/18 anonim válasza:
Megbocsájtanék neki. Ő is a saját útját járja, ahogy én is. Biztosan mindennek meg van/volt az oka, tanultunk belőle és tovább kell mennünk. Ha nem ezt tesszük, leragadunk a fejlődésünkben.
16/18 anonim válasza:
Mármint a lelkét érezzük meg? Mert máshogy nézünk ki minden életünkben, nem? Tehát a gyilkosunk sem ugyanúgy néz ki.
18/18 A kérdező kommentje:
#16 Igen
2018. jan. 13. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!