Hogy reagálnál, ha találkoznál azzal az emberrel, aki megölt téged egyik korábbi földi életed során?
Figyelt kérdés
Akár hiszel benne, akár nem, mit váltana ki belőled?2018. jan. 11. 13:13
1/18 anonim válasza:
Ha emlékeznék az összes eddigi életemre, akkor tele lenne baromságokkal a fejem, és kisebb gondom is nagyobb lenne annál, mint hogy azzal foglalkozzak aki megölt korábban bármikor is.
3/18 A kérdező kommentje:
#1 Tehát nem érdekelne... Értem:)
#2 Te pedig hálás lennél...
Jöhetnek még a válaszok.
2018. jan. 11. 13:31
4/18 Shai-Hulud válasza:
Jót röhögnénk ezen a marhaságon. :-D
5/18 anonim válasza:
Semmit, lehet, előző életemben gonosz ember voltam és lehet ebben az életemben is sötét útra fogok lépni.
6/18 anonim válasza:
Mondjuk ha esetleg olyan bugyuta lennék, hogy el hinném, nem csak egyszer élünk, nyilván az előző életemnek semmi köze nem lenne a mostanihoz, így nem lenne semmi okom bármit is számon kérni
7/18 anonim válasza:
Tudatosítanám magamban, hogy ő már nem ugyanaz a személy, aki anno megölt engem.
Inkább megpróbálnék rájönni arra, hogy az élet miért hozott össze minket újra?
Talán az univerzum egyensúlya miatt, lehetőségem lesz "visszaadni" neki a kölcsönt, vagyis - ha akarom - megölhetem őt?
Talán rajtam múlik majd, hogy megszakítom-e ezt az ördögi kört, vagy sem? :)
8/18 A kérdező kommentje:
#6 kár, hogy sok mindent nem tudsz még:/
2018. jan. 11. 16:11
9/18 A kérdező kommentje:
#7 Helyes:D
2018. jan. 11. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!