Miért mondjak azt egyesek hogy a lelek dönti el azt leszuletese elott hogy milyen élete legyen milyen képességeket kapjon illetve mi történjen vele élete során?
Biztos a gyökér lelkek fent ezen májerkodnak hogy ki mer keményebb sorsot bevállalni
Csak mikor leszületik és csúszik-mászik a nyomorban, a szülei meg agyon verik és lelki nyomorék lesz aztán lesz egy nője aki kibassza és tönkremegy akkor majd rájön hogy mi a faszt vállalt.
Biztos odafönt nagy dolog ezzel vagánykodni de azért ha megkérdezte volna valaki hogy jövök-e akkor azt mondtam volna hogy köszi nem, menj és rohadj meg te.
A másik az lehet ha előző életünkben kiba.sztunk jó sok emberrel akkor most muszáj leróni a szart
A szenvedes szerintem nem volt belekalkulalva. Vagy fent ugye azt sem tudjak mi az.igy azt sem mire mondanak igen t
De ha fent hü de jo akkor eleve a halal sem negativ
A fizikai szenvedes is ugye csak itt van, ami az öklethez viszonyitva kb feler annyibal idoben hogy elvagtad kicsit a kisujjad.
Szerintem egy leleknek más a logikaja ezert valaszthat afrikai ehezest aki azt sem tudja mi az hogy ehseg..
Amit az EGO szenvedések vél, az a léleknek tisztulás.
(Azért lélek és nem LÉLEK, mert ő halhatatlan, ezért szerény)
Azért, mert manapság az ezotéria: divat.
A divat majmolása nem követel nagy észt.
Könnyen jutnak az emberek (hála a netnek) valódi-, fél- és álinfókhoz, az információk valódiságát viszont megitélni nem tudják.
Feltételezve, hogy rossz szándék nélkül terjeszt hamis infókat valaki, mások annál inkább elhiszik, minél több helyen, minél többektől hallják/olvassák ugyanazt.
.
Féltudásból származó káros jelenség.
A féltudás pedig károsabb a teljes tudatlanságnál.
Nincs teljes tudás, Nincs mester. Az általad nevezett féltudás is közelebb vihet valakit a megértéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!