Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami modszer, hogy megszunjo...

Valami modszer, hogy megszunjon az alvasparalizisem?

Figyelt kérdés
Ebbe a kategoriaba teszem, mert aki mar atelte, foleg aki tobbszor is, mar lehet bizonytalan lesz. Persze mindent meglehet magyarazni tudomanyosan, ezt is, nem mondom azt, hogy 0 igazsagalapja van, de ez az egesz csak nagyon furcsa nekem, foleg ugy, hogy evek ota tart ez a dolog es nem segit soha semmi. Nem vagyok egy depresszios fajta, nagyon aktiv is vagyok, de mind hiaba, amikor megyek lefekudni, egyszeruen erzem, hogy mi fog tortenni, es semmit nem tudok tenni, hogy megakadalyozzam. Barmi, ami segitett egy ideig csillapitani a paralizist, mar nem segit, Peldaul valamilyen nyugis zene. Egy nagyon rovid ideig mukodott, majd bekerult az "almomba", amitol meg felelmetesebb volt az egesz. Egyszeruen nem segit semmi es csak valami csodara varok, hatha valakinek van valami "titkos foztje", ami segithet. Koszonom.

2017. nov. 19. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: alváslaborban már voltál?

Érdemes lenne megnézni - főleg, ha ilyen gyakran jelentkezik a probléma.

Elindulhatsz egy másik vonalon is: léteznek alvásfigyelő készülékek. Olyan nincsen, ami ilyenkor pl. felkapcsolná neked a villanyt, de érdemes lenne készíteni egyet.

Nekem is volt már ilyen élményem, elég félelmetes volt - de ismerem a jelenséget, és hamar magamhoz tudtam térni.

2017. nov. 26. 00:39
 12/12 anonim válasza:

Szia. Nekem tinikorom óta van ilyen. Iszonyuan féltem tőle, beképzeltem olyanokat te jó ég. Aztán később meguntam az állandó harcot. Utánna olvastam neten. Azt javasolták engedjem el magam, gondoljak szép dolgokra. Eleinte nagyon nehéz volt, mindig arra gondoltam (mivel tudatodnál vagy) hogyan gondoljak jó dolgokra hiszen annyira félek? Évek alatt gyakoroltam, bár nekem nem volt olyan sűrűn mint neked.

Mára már ott tartok (37 vagyok) hogyha jön akkor ezt mondom magamba: gyere csak, már nem félek! És még szeretetet is küldök neki. Ha hiszed ha nem, azon nyomban végetér és aludhatok tovább! :)

Szerintem míg élünk nem fog elmúlni, de te megtanulhatod elviselhetővé tenni! :) Nekem már sikerült, neked is fog!!

2018. jan. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!