Valami modszer, hogy megszunjon az alvasparalizisem?
Kérdező: alváslaborban már voltál?
Érdemes lenne megnézni - főleg, ha ilyen gyakran jelentkezik a probléma.
Elindulhatsz egy másik vonalon is: léteznek alvásfigyelő készülékek. Olyan nincsen, ami ilyenkor pl. felkapcsolná neked a villanyt, de érdemes lenne készíteni egyet.
Nekem is volt már ilyen élményem, elég félelmetes volt - de ismerem a jelenséget, és hamar magamhoz tudtam térni.
Szia. Nekem tinikorom óta van ilyen. Iszonyuan féltem tőle, beképzeltem olyanokat te jó ég. Aztán később meguntam az állandó harcot. Utánna olvastam neten. Azt javasolták engedjem el magam, gondoljak szép dolgokra. Eleinte nagyon nehéz volt, mindig arra gondoltam (mivel tudatodnál vagy) hogyan gondoljak jó dolgokra hiszen annyira félek? Évek alatt gyakoroltam, bár nekem nem volt olyan sűrűn mint neked.
Mára már ott tartok (37 vagyok) hogyha jön akkor ezt mondom magamba: gyere csak, már nem félek! És még szeretetet is küldök neki. Ha hiszed ha nem, azon nyomban végetér és aludhatok tovább! :)
Szerintem míg élünk nem fog elmúlni, de te megtanulhatod elviselhetővé tenni! :) Nekem már sikerült, neked is fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!