Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rettegek, hogy újra alvásparal...

Rettegek, hogy újra alvásparalizisem lesz. Ez a módszer jó lenne a kivédésére?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy paralizis szinte csak haton fekve van, ezert gondoltam egy oriasi nagy hajcsattot teszek a hajamba, es ahanyszor megprobalok hatra fordulni mindig felebredek, mert iszonyuan faj es nyomja a fejem. Szerintetek? Megkeseriti az eletemet.
2014. jan. 28. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sosem alszok háton, és hason/oldalt fekve is sokszor van paralízisem, úgyhogy ez sem bombabiztos módszer. Én már megszoktam, nem zavar és nem félek tőle. De szerinte elsősorban az alvási szokásaiddal lehet a gond. Eleget alszol? Nyugodt vagy, amikor lefekszel? Nem eszel meg egy nagy lábas pacalpörköltet lefekvés előtt?
2014. jan. 29. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért rettegsz, mert rosszul állsz hozzá. A félelmet saját magad gerjeszted. Ha elfogadod, hogy egy természetes (bár nem kellemes) jelenség, akkor jobb lesz.
2014. jan. 29. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok neked segìteni,évek óta ebben szenvedek én is és nem háton fekve jön elő.Az utolsò válaszolónak: ez egy egyáltalán nem természetes dolog.

Ami a csatot illeti:minél többször felkelsz,rosszul alszol,annál nagyobb a valószínűsége,hogy előjön.

2014. jan. 29. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem félelmetes, csak ott az ösztönlényünk 10szer erösebb és egy rossz gondolattól is úgy érzed elkezd rángatózni de közbe nem mozdulsz..

Háton vagy oldalt fekve szokott lenni ap., pl én is hason alszom de álmomba gyakran átfordulok és olyankor van néha, bár mostanába elég ritkán de nyáron pl 3-4 naponta volt, és egy nap többször is.

2014. jan. 29. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem régebben, amikor még gőzöm sem volt róla, hogy mi az, akkor nagyon sokszor volt alvásparalízisem. De amióta tudatában vagyok, hogy létezik és ez megtörtént anno, azóta talán ha 1 ilyen álmom volt.
2014. jan. 30. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!