A tudatos álommal kapcsolatban vannak problémák. Valaki help?
A kisebbik problémám, hogy nem sikerül a tudatos álom. Azt hittem az elején hogy könnyü lesz felismerni ha álmodom, mert mindig teljesen szürreálisak. De ezt csak ébren látom igy, álmomban minden groteszk természetesnem tűnik, és csak sodródok az álommal.
Viszont reggel egyre jobban fel tudom őket idézni, és van egy jókora álomnaplóm is.
A nagyobbik baj az, hogy mostanában elhiszek valótlan dolgokat ÉBREN. Ma reggel pl. anyu a következővel hülyéskedett: az öcsémnek szülinapja volt és nálunk aludt egy gyerkőc. Reggel kelek fel, kérdezem hogy hol van és muter mondja, hogy nem jöttek érte és ő gyalog hazazavarta. (15 km-re lakik) ÉS ÉN TELJESEN ELHITTEM! aztám már majdnem nekimentem anyunak hogy hogy lehet ilyen felelőtlen, meg hogy ezért lecsukják stb.
Korábban is mindig poénkodunk igy apuval hárman, ezért nagyon megijedtek hogy bevettem, és miután kiderült, hogy persze, jöttek érte meg minden, én is megijedtem, és most attól félek, hogy az miatt van, hogy megjegyzem az álmaimat, és később esetleg egyáltalán nem tudom majd megkülönböztetni az álmot a valóságtól. segítsetek! lehetséges ez? vagy folytassam egyáltalán az egészet? esetleg egy másik technikával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!