Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan lehet alvásparalízisem?

Hogyan lehet alvásparalízisem?

Figyelt kérdés

#álom #próba #kipróbálás #alvásparalíízis
2015. szept. 13. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van róla egy dokumentumfilm, hátha megtudod a beszámolókból:

[link]

2015. szept. 13. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenesetre úgy tudom, a legtöbben hanyatt fekve alvásnál tapasztalják.
2015. szept. 13. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Alvás I pÁr I alíz I is
2015. szept. 13. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:

fekve csukott szemmel koncentrálj addig, ameddig csak birsz, ha jól koncentrálsz ellazulsz és 1 óra alatt sikerül kb. az ilyen ap tovább tart, és odaát sem veszted el a tudatod, pl mert nem is tudsz mászkálni, és egyfajta új nagyon testi érzések jelzik ha létrejött, de ekkor már benne vagyunk és nem ébredünk fel.

elöször majd képeket látsz, amik nagyon elvonják a figyelmed, de azokból is lehet kisebb asztrálutazásokat csinálni. Ez azt is jelenti, hogy szándékos ap-t sokkal nehezebb csinálni, mint egy asztrálutazást.

2015. szept. 13. 18:26
 5/11 A kérdező kommentje:
És mire koncentráljak?
2015. szept. 14. 07:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Pl a légzésedre de ha mindent a szádba kell rágni nemajállom.

Olvass probáld a hülyeséget kiszűrni először és ha már értessz a mágiához és meg tudod magad védeni odaát :D

Bár sok bajod nem lesz valoszinüleg az ezüstszálat a legtöbb lény nem is érzékeli de sokkoló tud lenni tapasztalat engemis először ez érdekelt sikerült is rögtön de amit nem ismersz attol először megijedsz ezt először le kell győzni magadban

2015. szept. 14. 09:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mire számíthatok!
2015. szept. 14. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális, én meg hónapok óta azon dolgozom hogy elmúljon és ne kelljen újra átélenm!!! Ne akarj alvásparalízisben részesülni mert nagyon sz.ar.
2015. szept. 16. 12:57
 9/11 anonim válasza:
Próbálj párnával a fejeden aludni (nem vicc)
2015. okt. 1. 22:33
 10/11 Párnahuzat ***** válasza:
Nekem egész életemben egy alkalommal volt. De akkor 1órán át tartott. Azt a borzalmat senkinek sem kívánom.
2015. dec. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!